Ons Verhaal

Ons verhaal begint in 1999. Toen een handje Flippo’s nog waardevol was, MSN een vernieuwend communicatiemiddel en Snake het meest verslavende spel ter wereld. Het was in deze tijd dat BON travel haar eerste reizen naar de Caribbean verkocht. Bonaire werd de eerste liefde. Toerisme stond hier nog in de kinderschoenen. Nu geldt nog steeds: oude liefde roest niet.

Een voortdurende nieuwsgierigheid naar de buureilanden heeft ons als een ware ontdekkingsreiziger door de hele Caribbean gevoerd. Intussen hebben we heel wat Caribische pareltjes aan het aanbod toegevoegd, allemaal met liefde en zorgvuldig voor jou gevonden.

En, de Columbus in ons, is nog altijd nieuwsgierig naar nieuwe eilanden. Wanneer we voet aan land zetten, voelt het telkens opnieuw als het openen van een rijk gevulde schatkist. Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. Of het nou gaat om mooie stranden, leuke eettentjes, unieke concepten en bijzondere verblijven. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Natuurlijk zijn er allerlei internet mogelijkheden om je te inspireren, denk aan een Tripadvisor, AirBnB, of Expedia. Prachtige tools, toch is dit vaak wat bij de massa bekend is en een hoge ranking geeft maar waarbij je jouw en ons unieke pareltje mist.

Wij hechten waarde aan die tip van een local die een verborgen plekje kent wat jouw reis bijzonder maakt. We houden altijd onze oren en ogen open om dit soort extra’s voor jou te ontdekken. We vinden persoonlijk contact fijn. Het gaat immers om jouw reis.  Zoek je de droomreis van je leven, neem dan contact met ons op. We staan heel graag voor je klaar om je te verrassen.

Wil jij de leukste Caribische ervaring beleven? Bel of mail ons. We staan voor je klaar.

Het BON travel team

Bosco, Carla, Eline, Frank, Kelly, Milou, Nienke, Reinder, Talitha

Wie zijn wij?

Maak kennis met het BON travel team

Frank Bijsterbosch

Eigenaar & Allround Reisspecialist

Frank houdt net zoveel van gastronomisch dineren op het mondaine St. Barth als een pittige hike door het regenwoud van Dominica. Zo’n veelzijdige interesse is ideaal om de mooiste plekjes te ontdekken voor jou. Frank is reisspecialist en eigenaar van Bon Travel.

Eline Herder

Marketing & Productontwikkeling

Eline heeft al meerdere ontdekkingsreizen door de Caribbean achter de boeg om vervolgens de spreekwoordelijke Bon Travel schatkist weer te kunnen vullen met prachtige pareltjes. Ze ziet het als een uitdaging om reizen te ontwikkelen waarmee ze mensen kan verrassen of inspireren. 

Milou van Steen

Allround Reisspeicalist

Milou is ongelooflijk reislustig! Een rondreis door Midden-Amerika, een vakantie naar Afrika en de volgende reis staat alweer in de planning. De Caribbean heeft ze ook meermaals per zeilboot verkend en ze heeft een tijdje op St. Maarten gewoond. Kortom, de ideale reisspecialist bij Bon Travel met zoveel reisbagage.

Nienke Groothuizen

Reisspecialist

De Caribbean is Nienke’s tweede thuis. Ze heeft 12 jaar op Antigua gewoond en vanuit daar veel van de eilanden bezocht en sommigen ook bewoond. Ze is een echte Caribbean kenner en weet de mooiste plekjes. Grenada, Barbados, Dominica, St Lucia maar ook Turks & Taicos en Bahamas zijn plekken waar ze meerdere keren is geweest.

Kelly Smid

Allround Reisspecialist

Reizen verrijkt je leven! Kelly trekt er graag op uit om nieuwe ervaringen op te doen. Ze heeft op St. Maarten gewoond en van daaruit de Caribbean ontdekt. 

Carla Ebben

Back-Office

Van Griekenland, Curaçao tot IJsland. Carla heeft veel van de wereld gezien. Carla is echt een doorgewinterde  reisprofessional met een flinke dosis reis- en werkervaring. Met een grote glimlach zorgt ze ervoor dat jouw reis (en de weg er naar toe) op rolletjes verloopt. Wanneer jij achterover kunt leunen en jouw enige taak vakantievieren is, dan is Carla tevreden. 

Talitha Nijland

Reisspecialist Caribbean

Talitha is een echte liefhebber van het Caribisch leven. Het is dan ook geen wonder dat ze meerdere jaren op Bonaire heeft gewoond. Deze bestemming kent ze dan ook als haar broekzak. Zelfs onderwater! Met haar Padi Advanced duikbrevet heeft ze vele duiken gemaakt. Daarnaast was ze als kiter en windsurfer regelmatig op water te vinden. Vanaf Bonaire heeft ze meerdere Caribische eilanden bezocht, waaronder uiteraard de buureilanden Aruba en Curaçao. Mocht je interesse hebben in een city combi met Miami dan ben je bij Talitha ook aan het juiste adres.

Reinder Herder

Financiële Administratie

Ziet Reinder een paar vrije dagen op rij in zijn agenda? Dan trekt hij er op uit. Zijn countries-i-have-visited-lijst is dan ook oneindig lang. De tropische bestemmingen laat hij graag aan zijn collega’s over. En dat is maar goed ook, want Caribisch laidback en de Financiele administratie is een bijzondere cocktail.

Bosco

Floormanager

Als floormanager bij BON travel is Bosco enkele dagen per week op kantoor aanwezig om de welzijn van het team te waarborgen. 

Wat wij doen

Het is onze absolute passie om onze vondsten te delen met jou. We maken graag telefonisch kennis met je. Zo weten we welke Caribische bestemming(en) onderdeel moet zijn van jouw droomreis. We geven tips waar je kunt verblijven en wat je op jouw eiland kunt beleven. Wij zijn niet het type touroperator met een database vol met accommodaties. Maar een schatkist met pareltjes waar we trots op zijn en goede relatie mee ondervinden. We beschikken over ervaring, kennis en de kracht om je te verrassen. We stippelen graag de meest efficiënte en mooie eilandhop route voor je uit. We geven graag advies en inspiratie bij de zoektocht naar jullie ideale reis.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van de laatste Caribische deals en het actuele nieuws.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

  Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)