Ons Verhaal

Ons verhaal begint in 1999. Toen een handje Flippo’s nog waardevol was, MSN een vernieuwend communicatiemiddel en Snake het meest verslavende spel ter wereld. Het was in deze tijd dat BON travel haar eerste reizen naar de Caribbean verkocht. Bonaire werd de eerste liefde. Toerisme stond hier nog in de kinderschoenen. Nu anno 2018 geldt nog steeds: oude liefde roest niet.

Een voortdurende nieuwsgierigheid naar de buureilanden heeft ons als een ware ontdekkingsreiziger door de hele Caribbean gevoerd. Intussen hebben we heel wat Caribische pareltjes aan het aanbod toegevoegd, allemaal met liefde en zorgvuldig voor jou gevonden.

En, de Columbus in ons, is nog altijd nieuwsgierig naar nieuwe eilanden. Wanneer we voet aan land zetten, voelt het telkens opnieuw als het openen van een rijk gevulde schatkist. Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. Of het nou gaat om mooie stranden, leuke eettentjes, unieke concepten en bijzondere verblijven. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Natuurlijk zijn er allerlei internet mogelijkheden om je te inspireren, denk aan een Tripadvisor, AirBnB, of Expedia. Prachtige tools, toch is dit vaak wat bij de massa bekend is en een hoge ranking geeft maar waarbij je jouw en ons unieke pareltje mist.

Wij hechten waarde aan die tip van een local die een verborgen plekje kent wat jouw reis bijzonder maakt. We houden altijd onze oren en ogen open om dit soort extra’s voor jou te ontdekken. We vinden persoonlijk contact fijn. Het gaat immers om jouw reis.  Zoek je de droomreis van je leven, neem dan contact met ons op. We staan heel graag voor je klaar om je te verrassen.

Wil jij de leukste Caribische ervaring beleven? Bel of mail ons. We staan voor je klaar.

Het BON travel team

Anouk, Bosco, Eline, Frank, Kelly, Mattijs, Milou, Nicole, Reinder & Sharone

Wie zijn wij?

Maak kennis met het BON travel team

Frank Bijsterbosch

Eigenaar & Allround Reisspecialist

Frank houdt net zoveel van gastronomisch dineren op het mondaine St. Barth als een pittige hike door het regenwoud van Dominica. Zo’n veelzijdige interesse is ideaal om de mooiste plekjes te ontdekken voor jou. Frank is reisspecialist en eigenaar van Bon Travel.

Eline Herder

Marketing & Productontwikkeling

Eline heeft al meerdere ontdekkingsreizen door de Caribbean achter de boeg om vervolgens de spreekwoordelijke Bon Travel schatkist weer te kunnen vullen met prachtige pareltjes. Ze ziet het als een uitdaging om reizen te ontwikkelen waarmee ze mensen kan verrassen of inspireren. 

Nicole Kedde

Back-Office, Ticketing & ALLround Reisspecialist

Nicole is al jaren werkzaam bij BON travel en kent de reisbranche en de Caribbean daarom als geen ander. Geen vraag is haar onbekend en ze heeft altijd een passend advies. 

Kelly Smid

Allround Reisspecialist

Reizen verrijkt je leven! Kelly trekt er graag op uit om nieuwe ervaringen op te doen. Ze heeft op St. Maarten gewoond en van daaruit de Caribbean ontdekt. 

Milou van Steen

Allround Reisspeicalist

Milou is ongelooflijk reislustig! Een rondreis door Midden-Amerika, een vakantie naar Afrika en de volgende reis staat alweer in de planning. De Caribbean heeft ze ook meermaals per zeilboot verkend en ze heeft een tijdje op St. Maarten gewoond. Kortom, de ideale reisspecialist bij Bon Travel met zoveel reisbagage.

Mattijs Baijens

Allround Reisspeicalist & Productontwikkeling

Als de Benelux een fan van de Caribbean mocht uitroepen dan is Mattijs absoluut de winnaar. Hij kent de Caribbean van voor tot achter. En hij weet de leukste (onbekende) plekjes te vinden. Gelukkig kan hij al zijn enthousiasme over de eilanden kwijt als reisspecialist en productontwikkelaar bij Bon travel.

Sharone Davelaar

Allround Reisspeicalist

Sharone is een echte liefhebber van het eilandgevoel. En laat de Caribbean nou net uit honderden verschillende eilanden bestaan! Sharone mixt gevoel voor mensenkennis met een flinke dosis Caribische reiservaring om jouw droomreis te maken. 

Anouk Zijlstra

Allround Reisspecialist

Anouk heeft voor langere tijd op Bonaire gewoond. Ze kent het eiland en de omringende Caribische eilanden daardoor als haar kortebroekzak. Dankzij haar aanstekelijke enthousiasme krijgt iedereen zin in een Caribische vakantie.

Reinder Herder

Financiële Administratie

Ziet Reinder een paar vrije dagen op rij in zijn agenda? Dan trekt hij er op uit. Zijn countries-i-have-visited-lijst is dan ook oneindig lang. De tropische bestemmingen laat hij graag aan zijn collega’s over. En dat is maar goed ook, want Caribisch laidback en de Financiele administratie is een bijzondere cocktail.

Bosco

Floormanager

Als floormanager bij BON travel is Bosco enkele dagen per week op kantoor aanwezig om de welzijn van het team te waarborgen. 

Wat wij doen

Het is onze absolute passie om onze vondsten te delen met jou. We maken graag telefonisch kennis met je. Zo weten we welke Caribische bestemming(en) onderdeel moet zijn van jouw droomreis. We geven tips waar je kunt verblijven en wat je op jouw eiland kunt beleven. Wij zijn niet het type touroperator met een database vol met accommodaties. Maar een schatkist met pareltjes waar we trots op zijn en goede relatie mee ondervinden. We beschikken over ervaring, kennis en de kracht om je te verrassen. We stippelen graag de meest efficiënte en mooie eilandhop route voor je uit. We geven graag advies en inspiratie bij de zoektocht naar jullie ideale reis.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van de laatste Caribische deals en het actuele nieuws.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)