Ons Verhaal

Ons verhaal begint in 1999. Toen een handje Flippo’s nog waardevol was, MSN een vernieuwend communicatiemiddel en Snake het meest verslavende spel ter wereld. Het was in deze tijd dat BON travel haar eerste reizen naar de Caribbean verkocht. Bonaire werd de eerste liefde. Toerisme stond hier nog in de kinderschoenen. Nu geldt nog steeds: oude liefde roest niet.

Een voortdurende nieuwsgierigheid naar de buureilanden heeft ons als een ware ontdekkingsreiziger door de hele Caribbean gevoerd. Intussen hebben we heel wat Caribische pareltjes aan het aanbod toegevoegd, allemaal met liefde en zorgvuldig voor jou gevonden.

En, de Columbus in ons, is nog altijd nieuwsgierig naar nieuwe eilanden. Wanneer we voet aan land zetten, voelt het telkens opnieuw als het openen van een rijk gevulde schatkist. Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. Of het nou gaat om mooie stranden, leuke eettentjes, unieke concepten en bijzondere verblijven. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Natuurlijk zijn er allerlei internet mogelijkheden om je te inspireren, denk aan een Tripadvisor, AirBnB, of Expedia. Prachtige tools, toch is dit vaak wat bij de massa bekend is en een hoge ranking geeft maar waarbij je jouw en ons unieke pareltje mist.

Wij hechten waarde aan die tip van een local die een verborgen plekje kent wat jouw reis bijzonder maakt. We houden altijd onze oren en ogen open om dit soort extra’s voor jou te ontdekken. We vinden persoonlijk contact fijn. Het gaat immers om jouw reis.  Zoek je de droomreis van je leven, neem dan contact met ons op. We staan heel graag voor je klaar om je te verrassen.

Wil jij de leukste Caribische ervaring beleven? Bel of mail ons. We staan voor je klaar.

Het BON travel team

Bosco, Carla, Eline, Frank, Iris, Kelly, Reinder, Yessica

Wie zijn wij?

Maak kennis met het BON travel team

Frank Bijsterbosch

Eigenaar & REISSPECIALIST CARIBBEAN

Frank houdt net zoveel van gastronomisch dineren op het mondaine St. Barth als een pittige hike door het regenwoud van Dominica. Zo’n veelzijdige interesse is ideaal om de mooiste plekjes te ontdekken voor jou.  Frank is reisspecialist en eigenaar van Bon Travel. Het zal je dan ook niet verbazen dat Frank bijna alle Caribische bestemmingen in het aanbod van BON travel heeft gezien. 

Eline Herder

Marketing & Productontwikkeling

Eline heeft al meerdere ontdekkingsreizen door de Caribbean achter de boeg om vervolgens de spreekwoordelijke Bon Travel schatkist weer te kunnen vullen met prachtige pareltjes. Ze ziet het als een uitdaging om reizen te ontwikkelen waarmee ze mensen kan verrassen of inspireren. Eline heeft bijna alle bestemmingen in het aanbod van BON travel gezien. Ze weet als geen ander dat elk eiland een eigen karakter heeft. 

Iris Mijnsbergen

Reisspecialist Caribbean

In Iris haar agenda moet altijd een reis gepland staan. En zodra ze terug is, worden er weer nieuwe plannen gesmeed. Iris heeft dan ook alle hoeken van de wereld gezien. Mede dankzij haar hobby Eclipsjagen is ze op de meest ongebruikelijke plekken geweest. Waaronder uiteraard ook de Caribbean. Natuurlijk om een paar dagen te relaxen onder een palmboom, maar ook vooral om wat van de eilanden te zien. Zo ging Iris hiken door de regenwouden van Guadeloupe, bezocht ze een rumdistilleerderij op Barbados, zocht ze verborgen strandjes op Martinique en dook ze in de rijke historie van Curaçao.

Kelly Smid

Reisspecialist Caribbean & Back - Office

Het rustgevende geluid van de zee, de geur van tropische bloemen, de wind door je haren. Blijer kun je Kelly niet maken. Kelly is een echte liefhebber van de Caribbean. Ze heeft dan ook niet voor niks een tijd op St. Maarten gewoond en van daaruit de Caribbean verder ontdekt. En Curaçao voelt als een tweede thuis voor haar. Je mag haar dan ook wakker maken voor een goede Pastechi Keshi! Ze geniet er van om van de gebaande paden af te stappen om verborgen plekken te ontdekken. Dankzij Kelly is onder andere de schatkist van BON travel met kennis over Guadeloupe en Dominica rijk gevuld. 

Yessica Kuijper

REISSPECIALIST CARIBBEAN

Yessica heeft op jonge leeftijd al een flinke dosis reiservaring opgedaan, en de bucketlist is nog veel langer! Een ding valt op, er staat uitzonderlijk veel tropische eilanden op deze lijst. Yessica is namelijk een echte liefhebber van het eilandleven. Het liefst wordt ze omringd door wuivende palmbomen en de zee. En voor wie denkt dat Yessica dus tijdens haar vakantie het liefst op een strandbed onderuit zakt, die heeft het mis. Yessica wisselt de relaxte eilanddagen graag af met wat actiefs. Zo trekt ze er graag op uit om meer over de historie en cultuur te ontdekken. Met de nieuwsgierigheid van een ware ontdekkingsreiziger gaat ze op pad om alle feitjes te verzamelen over de plek waar ze is.

 

Carla Ebben

Back-Office

Van Griekenland, Curaçao tot IJsland. Carla heeft veel van de wereld gezien. Carla is echt een doorgewinterde  reisprofessional met een flinke dosis reis- en werkervaring. Met een grote glimlach zorgt ze ervoor dat jouw reis (en de weg er naar toe) op rolletjes verloopt. Wanneer jij achterover kunt leunen en jouw enige taak vakantievieren is, dan is Carla tevreden. 

Reinder Herder

Financiële Administratie

Ziet Reinder een paar vrije dagen op rij in zijn agenda? Dan trekt hij er op uit. Zijn countries-i-have-visited-lijst is dan ook oneindig lang. De tropische bestemmingen laat hij graag aan zijn collega’s over. En dat is maar goed ook, want Caribisch laidback en de Financiele administratie is een bijzondere cocktail.

Bosco

Floormanager

Als floormanager bij BON travel is Bosco enkele dagen per week op kantoor aanwezig om de welzijn van het team te waarborgen. 

Bosco heeft z’n roots in het Finse Lapland liggen. Hij heeft veel bewondering voor het team. Vooral, omdat ze met zoveel aanstekelijk enthousiasme iedere dag kunnen vertellen over een plek op de wereld waar geen elanden leven, het altijd tropisch warm is en nooit sneeuw valt.  

 

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van de laatste Caribische deals en het actuele nieuws.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)