9 dagen | vanaf € 2.347 per persoon

365 Stranden voor iedere dag van het jaar

Antigua & Barbuda, Caribbean

Antigua en Barbuda is een geweldige bestemming voor liefhebbers van een strandvakantie op Caribische droomstranden. Antigua kent niet voor niets de slogan ‘365 beaches for every day of the year’. Op deze oud Engelse kolonie geniet je voortdurend van een prachtig plaatje. De groene heuvels, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee vormen een prachtig kleurpallet. Barbuda is middels een tocht met de ferry te bereiken. Op dit eiland wonen slechts een handjevol mensen.  Zand en Palmbomen zijn letterlijk het exportproduct van Barbuda.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Je gaat naar het eiland van de vele stranden. Bezoek iedere dag een ander strand.
 • Maak een uitstapje naar Twin Island Barbuda.
 • Verblijf in een accommodatie naar keuze
 • Het is ook mogelijk om een zeilboot op auto te huren.
 • Combineer Antigua met een ander eiland.

Stranden in alle soorten een maten

Antigua & Barbuda vormen die ideale combi voor een heerlijke strandvakantie. Het Caribisch gebied staat bekend om de prachtige stranden. Antigua & Barbuda spannen daarbij de kroon. Er zijn stranden in veel verschillende categorieën. Ontdek bijvoorbeeld het prachtige strand Jolly Bay waar groene heuvels, azuurblauwe zee en een breed wit strand een prachtig plaatje vormen. Of geniet na een wandeling van 30 minuten van alle privacy op je eigen plekje bij Rendezvous Bay Beach.

Where the beach is just the beginning
Slogan van Antigua

Ontdek Antigua

De wateren rondom Antigua zijn perfect als onderdeel van een Caribisch zeilavontuur. Dankzij de continue passaatwind. Je ziet dan ook regelmatig prachtige zeilboten in de haven liggen en dit bepaald ook deels de sfeer op het eiland. Daarnaast is Antigua ook een prachtige duik en snorkel locatie.

Op Antigua tref je een mooie mix tussen oud engelse historie en een laid-back eiland cultuur. Ga een zaterdagochtend naar St. John’s om daar te genieten van de kakofonie aan geluiden op de markt. Er is een markt voor ieder type product: vis, vlees, groente, non-food en meer. Kijk je ogen uit naar dit geuren, kleuren en vrolijke geluiden.

Wie zich interesseert in de historie van het eiland die kan een bezoek brengen aan de English Harbour. Dit is een product van Antigua’s koloniale verleden. Deze plek is goed bewaard gebleven en de historische gebouwen geven een prachtig inkijkje in het verleden. Sluit de dag af met een bezoek aan Shirley Heights. Hier heb je een geweldig uitzicht over de English Harbour. Kijk intussen ook je ogen uit naar de prachtige zeilboten die hier liggen.

Maak een uitstapje naar Barbuda & Pink Sandy Beach

Ga als strandliefhebber ook absoluut een dagje met de Ferry naar Twin Island Barbuda. Barbuda bestaat voornamelijk uit zand en palmbomen. Er woont hier slechts een handje vol mensen die vol vrolijkheid en ontspannenheid in het leven staan. De stranden zijn ontzettend breed, kilometerslang en tot in de verste verte is er vaak geen ander mens te bekennen. Daarbij kleurt Pink Sandy Beach op Barbuda vaak roze vanwege een bepaald onderwaterdiertje dat een roze gekleurde schelp achterlaat. Een prachtig plaatje zo’n roze strand met helder blauwe zee. Meestal moet je genoegen nemen met een roze gloed. Maar wie geluk heeft kan een zandengel maken op een verlaten roze strand!

Op Barbuda broedt ieder jaar de Fregatvogel. De Fregatvogel heeft een kenmerkende rode hals. Een gids vaart graag met je de lagoon in om je alles te vertellen over dit intrigerende diertje. Er zijn in dit gebied rond de 5000 vogels dus het wemelt er van de fregatvogels.

Doe een aanvraag

Voor ‘Complete reis Antigua’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt
Sugar Ridge Antigua