Een aangenaam contrast

Prijsindicatie per persoon
€ 1.726
De Combinatiereis Bonaire en New York vormt een aangenaam contrast. Ga eerst op stedentrip naar New York en vlieg daarna door naar het Caribische laid-back eiland Bonaire. Deze combinatie is is heerlijk. Eerst ga je volop indrukken opdoen in New York. In the City that Never sleeps ga je gemakkelijk mee in het tempo van de bruisende stad. En natuurlijk wil je ook veel zien en meemaken in deze wereldstad. Niks lekkerders dan je reis te vervolgen naar het rustige ontspannen Caribische eiland Bonaire. Hier leun je heerlijk achterover en kun je de indrukken lekker laten bezinken.

 New York

Laat New York je geest nieuw leven in blazen

4 nachten

Vlieg vanaf Amsterdam direct naar New York. Hier verblijf je in een hotel naar keuze. Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar de City that never sleeps, New York. Deze stad leeft 24 uur per dag en zal je ongelooflijk veel energie en inspiratie geven.

Een paar hotspots kun je tijdens je eerste bezoek aan New York eigenlijk niet overslaan. Natuurlijk kun je het vrijheidsbeeld niet overslaan. Breng ook absoluut een bezoek aan Timesquare. Hier zul je je ogen uitkijken naar de vele Neon-reclame, mensen in disneypakken maken rare dansjes, taxi’s rijden af en aan en toeristen proberen een kaartje voor een Broadwayshow te bemachtigen. Sta je op Time Square? Probeer dan even je ogen te sluiten en te bedenken dat je over enkele dagen in een hangmat op het Caribische eiland Bonaire ligt. Een aangenaam contrast! Verder breng je natuurlijk een bezoekje aan Little Italy, Chinatown, Central park en bekijk je de stad van immense hoogte op het Empire State Building of The Rockefeller. Een bezoek aan Ground Zero zou ook absoluut onderdeel moeten zijn van een stedentrip in New York. Waar het tempo in heel New York hoog ligt, staat hier de wereld even stil.

Of je nou een kunstliefhebber, gek op architectuur, een shopaholic, filmfan, Broadway ganger of een foodie bent. Iedereen kan een eigen accent op deze stedentrip leggen. Kunstliefhebbers brengen een bezoek aan Museum of Modern Art, het Guggenheim of een van de vele andere musea. Foodies gaan naar het Meatpacking District en de Chelsea Market of Smorgasburg. Shopaholics bewandelen 5th avenue en Soho. En filmfans zullen regelmatig door de decors van hun favoriete films lopen. Het is ook een aanrader om een bezoek te brengen aan de wijken buiten Manhattan zoals Brooklyn’s en Williamsburg waar een soort hipster vibe hangt.

Sta je op Time Square? Probeer dan even je ogen te sluiten en te bedenken dat je over enkele dagen in een hangmat op het Caribische eiland Bonaire ligt. Een aangenaam contrast!

Bonaire

Laat de indrukken bezinken op Bonaire

7 nachten

Na een paar dagen vlieg je verder naar Bonaire. Hier ervaar je een aangenaam contrast. Zodra je uit het vliegtuig stapt op het roze Flamingo airport ervaar je direct het aangename tropisch klimaat en de warme zeebries. Dit heerlijke Laid-back Caribische eiland is de ultieme plek om de vele indrukken van de afgelopen dagen langzaam te laten bezinken. Drink een Sangria in een strandstoel op Sorobon Beach, ga snorkelen tussen de schildpadden en tropische vissen, bbq-en op Klein Bonaire en heerlijk dineren aan de boulevard. Dit eiland heeft het ultieme recept voor onthaasten. Na deze reis heb je zowel nieuwe indrukken opgedaan en kom je toch ultiem ontspannen terug.

Inclusief in deze reis

Prijsindicatie
€ 1.726
Genoemde prijs is op basis van: Alle prijzen op onze website zijn indicatief en o.b.v. een voorbeeldreis in het laagseizoen. Hoogseizoen & kerstperiode op aanvraag. Vraag een offerte aan voor een offerte op maat. Kies je eigen reisperiode, aantal personen in het reisgezelschap, reisduur en meer.
Prijs per persoon op basis van 2 personen

Voorbeeld accommodaties bij deze reis

Offerte aanvraag voor

Een aangenaam contrast

Bon Travel is al jaren op zoek naar de pareltjes van de Caribbean. We zoeken / plannen / inspireren graag om jouw ultieme Caribische reis werkelijkheid te laten worden. Laat je gegevens achter, dan kunnen we beginnen!

Andere Voorbeeldreizen voor jou...

Offerte aanvraag

Vraag offerte aan voor deze reis

Wat leuk dat je een aanvraag gaat doen. Vul je gegevens in en vertel wat over je wensen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)