Lounge & Chill

Prijsindicatie per persoon
€ 2.199

Met de combinatiereis Lounge & Chill bezoek je drie bovenwindse relaxte Caribische eilanden met een chique tintje in een vakantie. Op St. Maarten zie je wat je krijgt wanneer je Nederland, Frankrijk en de Caribbean met elkaar mixt. Een aangename cocktail! St. Barth staat bekend als bestemming voor de rich & famous maar dankzij BON travel kan iedereen zich even in de Caribische versie van de Cote d’Azur wanen. En het derde eiland dat je gaat bezoeken is Anguilla. Op dit Brits Caribische eiland ervaar je het ultieme Caribische ‘Yeah Man’ gevoel gemixt met stijlvolle bouwkunst en goede restaurants. Kortom, een afwisselende combinatiereis in ontspannen Caribische sfeer en luxe, met een klein Europees tintje. Daarbij verlies je tijdens het reizen weinig tijd in saaie wachtruimtes. Je gaat namelijk eenvoudig in enkele minuten met de ferry vanaf St. Maarten naar de twee buureilanden.

St. Maarten

Een goed begin op St. Maarten

4 nachten

St. Maarten ligt tussen Anguilla en St. Barth in en vormt dan ook het vertrekpunt voor deze vakantie. Eigenlijk bezoek je tijdens deze vakantie vier bestemmingen. St. Maarten bestaat uit een Nederlands en Frans gedeelte. De eilandbewoners zeggen niet voor niets: ‘Twice the Vacation. Twice the Fun’. St. Maarten is een bovenwinds eiland en is daarom een stuk groener dan de benedenwindse ABC-eilanden. Daar komt bij dat St. Maarten over 37 parelwitte stranden beschikt die prachtig afsteken tegen de azuurblauwe zee. Dit water nodigt uit tot watersport. En dat kan volop op het eiland. Zo is zeilen een populaire bezigheid rondom het eiland. En wordt het ook wel de culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd. Je lounge reis begint dus goed op St. Maarten!

St. Barth

’t goede Franse leven & Caribische stranden met wuivende palmbomen

4 nachten

St. Barth, je waant je in de Côte d’Azur maar dan anders, de Caribische zee lonkt. Met haar verborgen groene plekjes, de mooiste baaien en de rust, je wordt verliefd. Volg de kronkelwegen over de heuvels van St. Barth en ontdek de vele verscholen plekjes van het eiland. St. Barth is een eiland voor liefhebbers van het leven, je kan er fantastisch duiken (vulkanisch), budget-wise op de mooiste plaatsen verblijven. Overal vind je verscholen lunchplekjes en dineren aan idyllische baaitjes is hier geen unicum. Bisous de St. Barth!

Een lounge muziekje op de achtergrond, wuivende palmbomen, een briesje door je haar, Caribische zonnestralen, een ligbed en lekkere hapjes en drankjes. Daarom noemen we het de Lounge-reis

Anguilla

Laidback Luxury & Serene rust

4 nachten

De mooiste stranden van de Caribbean tref je op Anguilla. De meest vrolijke mensen kom je hier tegen. The Valley, wat een fantastische naam voor hun hoofdstad. Fantastisch is dit eiland. Op slechts 20 minuten varen van St. Maarten, je wordt er verwelkomd door enorm lieve mensen. Aruba stranden mooi? Het kan met recht niet tippen aan dit eiland. Rust & witte stranden. Vanaf St. Maarten bereik je in 20 minuten met de ferry het prachtige Anguilla.

Inclusief in deze reis

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar St. Maarten
Ga vanaf St. Maarten met een semi-speedboat naar Anguilla
Ga vanaf St. Maarten met de ferry naar St. Barth
Stukje zekerheid gedurende deze combinatiereis door hosting ter plaatse op St. Maarten. Ze helpen je met eventuele vragen.
Verblijf 4 nachten bij Hotel Le Village op St. Barth
Verblijf 4 nachten bij La Plantation op St. Maarten
Verblijf 4 nachten bij Carimar Beach Club op Anguilla
Prijsindicatie
€ 2.199
Genoemde prijs is op basis van: Alle prijzen op onze website zijn indicatief en o.b.v. een voorbeeldreis. Vraag een offerte aan voor een offerte op maat. Kies je eigen reisperiode, aantal personen in het reisgezelschap, reisduur en meer. Tijdens de kerstvakantie zijn met name de eilanden St. Barth en Anguilla enorm in trek. Het is raadzaam een reis in kerstvakantie ruim van tevoren te plannen (9-12 maanden van tevoren). Tevens gelden er tijdens de feestdagen een aangepaste verblijfsduur bij de diverse accommodaties, vaak minimaal 7 nachten. Houd tevens rekening met een hogere reissom in de kerstvakantie vanwege verhoogde tarieven van vliegtickets.
Prijs per persoon op basis van 2 personen

Voorbeeld accommodaties bij deze reis

Offerte aanvraag voor

Lounge & Chill

Bon Travel is al jaren op zoek naar de pareltjes van de Caribbean. We zoeken / plannen / inspireren graag om jouw ultieme Caribische reis werkelijkheid te laten worden. Laat je gegevens achter, dan kunnen we beginnen!

Andere Voorbeeldreizen voor jou...

Offerte aanvraag

Vraag offerte aan voor deze reis

Wat leuk dat je een aanvraag gaat doen. Vul je gegevens in en vertel wat over je wensen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)