Queen’s Garden

Prijsrange

€ 200 - € 400

Bestemming:

Saba

Ligging:

The Bottom

Type:

Luxury Apartment

The most relaxing hideaway of the Caribbean

Het Queens Garden Resort ligt op het eiland Saba. Dit suite resort heeft een waanzinnig uitzicht op de mooie blauwe Caribische Zee. Naast de luxueuze suites en het gastronomische restaurant, biedt het tevens een luxe spa en beschikt het verder over aangename faciliteiten.

met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken

Over dit verblijf

Het resort is kleinschalig: het telt slechts 12 suites die verdeeld zijn over drie gebouwen en ondanks de luxe uitstraling van het geheel is de sfeer ongedwongen en gemoedelijk. Die prettige sfeer is ongetwijfeld voor een belangrijk deel te danken aan de niet aflatende zorg voor het individuele welzijn van de gasten.

De 12 ruim bemeten en smaakvol gemeubileerde suites zijn onderverdeeld in 3 verschillende type suites die in ieder geval één ding gemeen hebben: elke suite heeft een schitterend panoramisch uitzicht op de Caribische Zee, het regenwoud en de bergen.

Dankzij de hoge ligging waait er vrijwel altijd een heerlijk verkoelend windje. Deze wind zorgt voor een natuurlijke airco, maar is ook de reden dat muggen hier een totaal onbekend verschijnsel zijn! Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba.

 

Ligging

Queen’s Gardens ligt op een hoogte van ca. 400m en die hoogte staat garant voor de mooiste uitzichten. Kijk je vanaf het fraaie terras naar beneden dan word je verblijd met een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee en kijk je omhoog dan zie je de weelderig begroeide Mount Scenery. De Mount Scenery wordt met zijn 900m hoogte ook wel gekscherend de hoogste berg van het Koninkrijk der Nederlanden´ genoemd. Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Image Gallery

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)