The Bottom, Saba
Boutique Hotel
Comfortabel | Zeezicht

Queen’s Garden

The most relaxing hideaway of the Caribbean

Het Queens Garden Resort ligt op het eiland Saba. Dit suite resort heeft een waanzinnig uitzicht op de mooie blauwe Caribische Zee. Naast de luxueuze suites en het gastronomische restaurant, biedt het tevens een luxe spa en beschikt het verder over aangename faciliteiten.

Het resort is kleinschalig: het telt slechts 10 suites die verdeeld zijn over drie gebouwen en ondanks de luxe uitstraling van het geheel is de sfeer ongedwongen en gemoedelijk. Die prettige sfeer is ongetwijfeld voor een belangrijk deel te danken aan de niet aflatende zorg voor het individuele welzijn van de gasten.

Het resort beschikt over een uitstekend restaurant en bar. In het openlucht restaurant is het heerlijk toeven. Omringd door oude mangobomen, en de zeebries door je haren geniet je van verfijnde gerechten terwijl de lucht oranje kleurt vanwege de zonsondergang. Voor een extra romantische setting is het mogelijk om een privé diner te genieten in het Birdnest of de romantische Gazebo op het buitenterras. De Ocean Bar en Lounge biedt een weids panoramisch uitzicht over de Caribische zee en de hoofdstad(je) van het eiland. Hier kun je terecht voor dat heerlijke Caribische gevoel, kies een lekker drankje van de uitgebreide Cocktail-, gin of wijnkaart. In de lounge wordt tevens het ontbijt geserveerd.

De 10 ruim bemeten en smaakvol gemeubileerde suites zijn onderverdeeld in 3 verschillende type suites die in ieder geval één ding gemeen hebben: elke suite heeft een schitterend panoramisch uitzicht op de Caribische Zee, het regenwoud en de bergen.Dankzij de hoge ligging waait er vrijwel altijd een heerlijk verkoelend windje. Deze wind zorgt voor een natuurlijke airco, maar is ook de reden dat muggen hier een totaal onbekend verschijnsel zijn! Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba. Je kunt kiezen ui de Luxury, Superior en The Ultimate suite. Ze Differentiëren qua luxe niveau en liggen tevens respectievelijk steeds ietsje hoger in het gebouw.

 

 

Queens Gardens Saba

Ligging

Queen’s Gardens ligt op een hoogte van ca. 400m en die hoogte staat garant voor de mooiste uitzichten. Kijk je vanaf het fraaie terras naar beneden dan word je verblijd met een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee en kijk je omhoog dan zie je de weelderig begroeide Mount Scenery. De Mount Scenery wordt met zijn 900m hoogte ook wel gekscherend de hoogste berg van het Koninkrijk der Nederlanden´ genoemd. Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba.

Faciliteiten

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)