Queens Gardens Saba
Queens Gardens Saba
Queens Gardens Saba
Queens Gardens Saba
Queens Gardens Saba
Queens Gardens Saba

Queen’s Garden

Prijsrange

€€€€€

Bestemming:

Saba

Ligging:

The Bottom

Type:

Luxury Resort

Sfeer:

Luxury

Queen’s Garden

The most relaxing hideaway of the Caribbean

Het Queens Garden Resort ligt op het eiland Saba. Dit suite resort heeft een waanzinnig uitzicht op de mooie blauwe Caribische Zee. Naast de luxueuze suites en het gastronomische restaurant, biedt het tevens een luxe spa en beschikt het verder over aangename faciliteiten.

Ligging: The Bottom

Type: Luxury Resort

Sfeer: Luxury

Bestemming: Saba

Over dit verblijf

Het resort is kleinschalig: het telt slechts 12 suites die verdeeld zijn over drie gebouwen en ondanks de luxe uitstraling van het geheel is de sfeer ongedwongen en gemoedelijk. Die prettige sfeer is ongetwijfeld voor een belangrijk deel te danken aan de niet aflatende zorg voor het individuele welzijn van de gasten.

De 12 ruim bemeten en smaakvol gemeubileerde suites zijn onderverdeeld in 3 verschillende type suites die in ieder geval één ding gemeen hebben: elke suite heeft een schitterend panoramisch uitzicht op de Caribische Zee, het regenwoud en de bergen.

Dankzij de hoge ligging waait er vrijwel altijd een heerlijk verkoelend windje. Deze wind zorgt voor een natuurlijke airco, maar is ook de reden dat muggen hier een totaal onbekend verschijnsel zijn! Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba.

 

Ligging

Queen’s Gardens ligt op een hoogte van ca. 400m en die hoogte staat garant voor de mooiste uitzichten. Kijk je vanaf het fraaie terras naar beneden dan word je verblijd met een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee en kijk je omhoog dan zie je de weelderig begroeide Mount Scenery. De Mount Scenery wordt met zijn 900m hoogte ook wel gekscherend de hoogste berg van het Koninkrijk der Nederlanden´ genoemd. Vanaf het terras ook een fraai uitzicht op The Bottom, de pittoreske ‘hoofdstad’ van Saba.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Behalve deze suites beschikt het resort ook nog over een wat hoger gelegen vrijstaande luxe villa, Haiku House genaamd. De villa, die geschikt is voor maximaal 6 personen, doet Japans aan. Dat klopt ook wel, want het ontwerp is gebaseerd op vergelijkbare Japanse architectuur uit de 16e eeuw. Uiteraard is de villa geheel compleet ingericht met o.a. privézwembad en jacuzzi.
Restaurant voor een tongstrelend ontbijt, lunch of diner. En al die heerlijkheden kunnen zowel binnen als buiten genuttigd worden.
Het grootste zwembad dat op Saba te vinden is, met natuurlijk een terras met ligbedden en, hoe kan het anders, ook vanaf dit terras een fantastisch uitzicht op zee.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)