the-cottage-club (7).jpg
the-cottage-club (2).jpg
the-cottage-club (8).jpg
the-cottage-club (7).jpg
the-cottage-club (2).jpg
the-cottage-club (8).jpg

The Cottage Club

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Saba

Ligging:

Mount Scenery

Type:

Resort

Sfeer:

Kleinschalig

The Cottage Club

Omgeven door een tropische tuin met veel kleurige bloemen.

De 10 vakantiewoningen in Sabaanse Stijl van The Cottage Club zijn gebouwd tegen de helling van de Mount Scenery in de buitenwijk van Windwardside, op een hoogte van ca. 400 meter. En wat voor de andere accommodaties op deze berg geldt, gaat ook op voor The Cottage Club: het ontbreken van airconditioning wordt nauwelijks als een gemis ervaren dankzij de vrijwel altijd waaiende verkoelende wind. Voeg daar het fantastische uitzicht aan toe en vakantieplezier is bij voorbaat al verzekerd.

Ligging: Mount Scenery

Type: Resort

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Saba

Over dit verblijf

De 10 smaakvol en comfortabel ingerichte cottages worden omgeven door een buitengewoon fraaie tropische tuin met veel kleurige bloemen, planten en palmbomen. De woningen beschikken over een eetgedeelte, (6 met tevens compleet ingerichte keuken met gasfornuis en oven), TV, telefoon, een Queensize bed en een terras. Er is één cottage met een Kingsize bed.

Ligging

The Cottage Club ligt in Windwardside, de tweede plaats van Saba. Het is een klein plaatsje met een beperkt aantal voorzieningen, maar toch een paar kleine supermarken, winkeltjes, restaurants en het toeristenbureau. In Fort Bay, de haven van Saba zijn enkele duikcentra gevestigd. The Cottage Club is ook een prima vertrekpunt voor een van de 13 uitstekend bewegwijzerde wandelroutes op het eiland. 

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

De medewerkers van de receptie zijn graag bereid te bemiddelen het boeken van excursies, duiktochten enzHet management van The Cottage Club woont op de eerste verdieping van het receptiegebouw zodat ook na sluitingstijd van de receptie in geval van nood altijd hulp is.
De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw dat in koloniale stijl is opgetrokken, tevens in dit gebouw een lobby met zitjes waar gasten vrij in en uit kunnen lopen
Zwembad met terras en ligstoelen
Op korte afstand en gemakkelijk bereikbaar duikcentra, winkels, lokale bar en restaurants
Mogelijk om ontbijt bij te boeken.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)