The Cottage Club

De 10 vakantiewoningen van The Cottage Club zijn gebouwd tegen de helling van de Mount Scenery in de buitenwijk van Windwardside, op een hoogte van ca. 400 meter.

En wat voor de andere accommodaties op deze berg geldt, gaat ook op voor The Cottage Club: het ontbreken van airconditioning wordt nauwelijks als een gemis ervaren dankzij de vrijwel altijd waaiende verkoelende wind. Voeg daar het fantastische uitzicht aan toe en vakantieplezier is bij voorbaat al verzekerd.

Windwardside, de tweede plaats van Saba, is een klein plaatsje met een beperkt aantal voorzieningen, maar toch 3 kleine supermarken, winkeltjes, restaurants en het toeristenbureau. In Fort Bay, de haven van Saba zijn enkele duikcentra gevestigd. The Cottage Club is ook een prima vertrekpunt voor een van de 13 uitstekend bewegwijzerde wandelroutes op het eiland.

Cottage 600 001

WIFI aanwezig met oog voor de natuur kluis aanwezig zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje

Accommodatie

De 10 smaakvol en comfortabel ingerichte cottages worden omgeven door een buitengewoon fraaie tropische tuin met veel kleurige bloemen, planten en palmbomen.

Inrichting

De woningen beschikken over een eetgedeelte, (6 met tevens compleet ingerichte keuken met gasfornuis en oven), TV, telefoon, een Queensize bed en een terras. Er is één cottage met een Kingsize bed.

Cottage 400 003

SONY DSC

Management woont op het resort

De medewerkers van de receptie zijn graag bereid te bemiddelen het boeken van excursies, duiktochten enz
Het management van The Cottage Club woont op de eerste verdieping van het receptiegebouw zodat ook na sluitingstijd van de receptie in geval van nood altijd hulp is.

Faciliteiten

De receptie, geopend van 08.00 tot 18.00 uur, bevindt zich in het hoofdgebouw dat in koloniale stijl is opgetrokken, tevens in dit gebouw een lobby met zitjes waar gasten vrij in en uit kunnen lopen

  • In de lobby gratis gebruik van kranten en tijdschriften
  • Mogelijk om ontbijt bij te boeken
  • Zwembad met terras en ligstoelen
  • Op verzoek kunnen extra bedden bijgeplaatst worden (maximaal 4 personen per cottage)
  • Op korte afstand en gemakkelijk bereikbaar duikcentra, winkels, lokale bar en restaurants

Prijzen & Aanbiedingen

The Cottage Club

Complete reis

9 dagen

Deze reis in inclusief Inclusief vlucht, accommodatie, transfer. Prijs per persoon o.b.v.   personen vanaf.

€ …,-

Vraag offerte aan voor deze accommodatie
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt