Windwardside, Saba
Resort
Kleinschalig

Juliana’s Hotel

Prachtige ligging en persoonlijke aandacht

Juliana’s Hotel biedt een verscheidenheid aan accommodaties die geschikt zijn voor ieders voorkeur. Er zijn kamers voor de prijsbewuste reiziger met uitzicht op de tuin of kamers met zeezicht. Ook voor degenen die op zoek zijn naar meer luxe accommodaties zijn er een suite, cottage en typische Sabaanse huisjes. Door de gepersonaliseerde service en superieure voorzieningen kom je hier helemaal tot rust. Ontdek deze vredige, stressvrije en relaxte oase.

Juliana’s Hotel is geschikt voor hen die moeten letten op een budget als voor diegene die op zoek is naar een uniek luxueus onderkomen. Kies bijvoorbeeld voor een compleet ingerichte kamer met tuinzicht of zeezicht, al dan niet voorzien van kitchenette, terras en hangmat.

De Mango Suite heeft een eigen terras en wordt omgeven door prachtige tuinen en een prachtige mangoboom. Lily Pond Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met lelievijvers in de tuin en een tuinhuisje met uitzicht op de Caribische Zee. Flossie’s Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met een uitgebreid eigen terras en een jacuzzi. ​Orchid Cottage heeft een ruim overdekt terras met een spectaculair uitzicht op de oceaan. 

Juliana's Saba

Ligging

De beperkte omvang van het hotel zorgt er ook voor dat er veel aandacht en zorg besteed kan worden aan individuele wensen en verlangens. Het hotel ligt bergopwaarts in Windwardside op zo’n 400 m hoogte. Een prachtige ligging, die niet alleen de mooiste vergezichten biedt maar ‘s avonds en ‘s nachts ook voor een aangename verkoeling zorgt.

Faciliteiten

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)