Juliana's Saba
Juliana's Saba
Juliana's Saba
Juliana's Saba

Juliana’s Hotel

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Saba

Ligging:

Windwardside

Type:

Resort

Sfeer:

Kleinschalig

Juliana’s Hotel

Prachtige ligging en persoonlijke aandacht

Juliana’s Hotel biedt een verscheidenheid aan accommodaties die geschikt zijn voor ieders voorkeur. Er zijn kamers voor de prijsbewuste reiziger met uitzicht op de tuin of kamers met zeezicht. Ook voor degenen die op zoek zijn naar meer luxe accommodaties zijn er een suite, cottage en typische Sabaanse huisjes. Door de gepersonaliseerde service en superieure voorzieningen kom je hier helemaal tot rust. Ontdek deze vredige, stressvrije en relaxte oase.

Ligging: Windwardside

Type: Resort

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Saba

Over dit verblijf

Juliana’s Hotel is geschikt voor hen die moeten letten op een budget als voor diegene die op zoek is naar een uniek luxueus onderkomen. Kies bijvoorbeeld voor een compleet ingerichte kamer met tuinzicht of zeezicht, al dan niet voorzien van kitchenette, terras en hangmat.

De Mango Suite heeft een eigen terras en wordt omgeven door prachtige tuinen en een prachtige mangoboom. Lily Pond Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met lelievijvers in de tuin en een tuinhuisje met uitzicht op de Caribische Zee. Flossie’s Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met een uitgebreid eigen terras en een jacuzzi. ​Orchid Cottage heeft een ruim overdekt terras met een spectaculair uitzicht op de oceaan. 

Ligging

De beperkte omvang van het hotel zorgt er ook voor dat er veel aandacht en zorg besteed kan worden aan individuele wensen en verlangens. Het hotel ligt bergopwaarts in Windwardside op zo’n 400 m hoogte. Een prachtige ligging, die niet alleen de mooiste vergezichten biedt maar ‘s avonds en ‘s nachts ook voor een aangename verkoeling zorgt.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Belangrijk is ook nog te weten dat er sinds jaar en dag een hechte band en samenwerking bestaat met één van Saba’s oudste duikcentra: Sea Saba. Deze samenwerking heeft Juliana’s Hotel tot een geliefde en populaire bestemming gemaakt bij duikers.
Het Tropics Cafe is onderdeel van Juliana's. Dit is de pefecte plek om te relaxen op ieder moment van de dag. Vanuit prachtige eetkamer kijk je uit over het zwembad en een panoramisch uitzicht over de bergen en de Caribische zee. Er waait een heerlijke verkoelde Caribische zeebries. Farm to Table, dat is een van de peilers voor het diner 's avonds, er worden dus veel ingrediënten uit eigen moestuin gebruikt.
Hotelkamers, cottages, suite, Sabaanse huisjes, voor ieder wat wils.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)