Grand Cul-de-Sac, St. Barth
Luxury Resort
Luxury

Le Barthélemy Hotel & Spa

Blissful Wellbeing

Welkom thuis. Dit is je privé-retraite. Een verfijnde schuilplaats aan het strand. Een verfijnd bewijs van hoge normen en servicevoorzieningen. Le Barthélemy Hotel & Spa is een trots lid van de Small Luxury Hotels of the World. Hier vindt u tijdloze elegantie, warme authenticiteit en prachtige strandvoorzieningen. Kom en herstel uw ziel in de boeiende sfeer van St. Barth, waar attentheid en aandacht voor detail deel uitmaken van de dagelijkse activiteiten.

Iedereen heeft een favoriete outfit. Dat krachtige pak of die jeans waardoor je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Het is alsof ze uniek speciaal voor jou zijn gemaakt.

Dat is nou de Le Barth-ervaring.

Bij Le Barthélemy noemen dat couture-gastvrijheid: mensgerichte filosofie om diensten te leveren die u gewoon het beste van het beste geven.

In Le Barthélemy weerspiegelen interieurs de zee en de natuurlijke schoonheid van de spectaculaire omgeving van St. Barth. De 44 kamers en suites zijn uiterst luxueus, samengesteld uit natuurlijke materialen en badend in licht. Ze zijn sereen en stijlvol, ontworpen door Sybille de Margerie, met een behendige hand om een emotionele reactie op te roepen die een aanvulling vormt en nooit concurreert met de achtergrond van het eiland. Onzichtbare uitklapbare schermen transformeren terrassen gemakkelijk in privé-enclaves, schaduwrijk en comfortabel, maar zonder het uitzicht te verstoren. Een extra toevoeging aan deze moderne interpretatie van de rustige Caribische stijl is de doordachte integratie van technologie en voorzieningen op de kamer door Hermès.

Le Barthelemy St. Barth

Ligging

Le Barthélemy Hotel & Spa is subliem gelegen aan het prachtige strand van Grand Cul-de-Sac, in het noordoosten van St. Barth.

Faciliteiten

Direct gelegen aan het prachtige strand van Grand Cul-de-Sac
Diverse kamers, suites en villa's, ideaal voor zowel koppels, gezinnen als vrienden.
Prachtig zwembad
Meerdere (strand)restaurants aanwezig, ook een toffe rooftop bar!
Meer dan alleen een spa, deze oase van holistische genezing van alle zintuigen, te beginnen met de rustgevende Caribische omgeving en het openluchtatrium dat buiten uitnodigt.
Niet geheel onbelangrijk, service van een zeer hoogstaand niveau.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

Plan een gesprek in met een reisspecialist

Wij hebben graag persoonlijk contact met jou. Zo kunnen we onze reizen nog beter afstemmen op jouw wensen. 

Zoomen of bellen

Vraag of iemand willen bellen of zoomen. En wanneer dan?
    Zou je graag telefonisch contact willen of zullen we een link sturen voor een digitale afspraak via Zoom?
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)