Les Ilets de la Plage, St. Barth

Ontspannen verblijf in een villa direct aan de Caribische zee

Les Ilets de la Plage is een kleinschalige accommodatie bestaande uit 11 villa’s welke zeer geschikt zijn voor een verblijf met de familie of het gezin. Een aantal 1-slaapkamer villa’s van het rustige resortje zijn direct op het strand gelegen met uitzicht over de azuurblauwe Caribische zee. De villa’s zijn in de St. Jean Baai gelegen op 5 minuten loopafstand van diverse restaurants en winkeltjes.

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk eigen keuken geschikt voor groepen strand nabij

Een ontspannen verblijf

Les Ilets de la Plage is een ontspannen en eenvoudig verblijf met een laid back sfeer. ’s Morgens is er (gratis) koffie voor iedereen bij het zwembad, een goed begin van de dag. Ontspan de rest van de dag in een hangmat, lees een boek, lunch bij de villa, neem een duik in het zwembad en/of de Caribische zee en geniet van het prachtige uitzicht.

Een Frans ontbijtje

Optimaal genieten van het Franse leven kan bij Les Ilets de la Plage met een Frans ontbijtje. Les Ilets de la Plage biedt als service het bezorgen van een Franse boordjes aan zoals verse stokbroden, pain au chocolat en gebakjes. Allemaal vers van de ‘boulangerie’.

Het kleinschalige resort bestaat uit twee delen, de beach villa’s en de door groen omgeven 1-, 2- en 3-slaapkamer villa’s welke tegen de heuvel zijn gelegen. De eenvoudig en elegant ingerichte villa’s beschikken over een keuken, airco, kluis en WiFi.

Beach Villa’s

Les Ilets de la Plage beschikt over 4 beach villa’s, prachtig gelegen met uitzicht over de St. Jean baai. De in West Indian stijl gebouwde 1-slaapkamer oceanfront villa’s bestaan uit twee delen, op de begane grond is een ruime woonkamer en een overdekt terras en op de eerste etage de slaapkamer en de badkamer.

1-slaapkamer villa

Les Ilets de la Plage beschikt over 4 1-slaapkamer villa’s met tuinzicht of zeezicht welke slechts een aantal stappen verwijderd van de Caribische zee zijn. De villa’s zijn gelijkvloers en omgeven door groen.

 2-slaapkamer villa

Les Ilets de la Plage beschikt over 2 door groen omgeven 2-slaapkamer villa’s. De villa’s beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig uitzicht over de St. Jean Baai.

 3-slaapkamer villa

Les Ilets de la Plage beschikt over één 3-slaapkamer villa met een privé tuin. De villa is gelijkvloers en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Les Ilets de la Plage, 1-slaapkamer Beach Villa

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, ferry, accommodatie, ontbijt, autohuur

2.577
Complete reis 9 dagen

Les Ilets de la Plage, 1-slaapkamer Garden Villa

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, ferry, accommodatie, ontbijt, autohuur

1.956
Complete reis 9 dagen

Les Ilets de la Plage, 2-slaapkamer Garden Villa

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, ferry, accommodatie, ontbijt, autohuur

1.729
Complete reis 9 dagen

Les Ilets de la Plage, 3-slaapkamer Garden Villa

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, ferry, accommodatie, ontbijt, autohuur

1.633
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt