Soufrière, St. Lucia
Luxury Resort
Luxury

Anse Chastanet

Architectuur in harmonieuze natuur

Architect en tevens eigenaar van Anse Chastanet, Nick Troubetzkoy geloofd gepassioneerd in de natuur. Daarom creëerde hij een hotel waarbij de bladeren, bloemen, geuren, pieken, de zee en de vogelzang, een harmonieus geheel vormen voor een ultieme vakantie ervaring. Het landgoed omvat 600 hectare met weelderige tropische planten die direct grenst aan twee poederzachte zandstranden. Daarbij kijk je ook nog eens uit op het werelderfgoed “The Pitons”, de twee kenmerkende puntige bergen van St. Lucia.

Een dozijn aan kamers liggen achter met kokospalmen die een scheidingslijn vormen met het strand. De overige kamers liggen verder heuvel opwaarts verscholen tussen de tropische planten. Om het beste van een panoramisch uitzicht en de tradewinds te genieten, zijn de huisjes achthoekig gebouwd. De balkons worden kleurrijk versierd met planten. De ramen zijn voorzien van shutters, zodat je van natuurlijke airconditioning kunt genieten.

In de extra grote luxe en premium suites wordt door Nick Troubetzkoy het uitzicht en het innovatieve aspect naar een hoger niveau getild. Sommige suites hebben hun vierde muur helemaal open voor het uitzicht en toch volledig privé.

De steeds groeiende kunstcollectie van Anse Chastanet zorgt weer voor een eigen visueel feest. Er zijn indrukwekkende houten sculpturen en plakkaten, geschilderde plafons en kleurrijke acryl schilderijen die herinneringen aan Matisse en Picasso oproepen.

Ook al nodigen de meeste balkons en het uitzicht uit om heerlijk de hele dag weg te dromen. Toch is er ook genoeg te doen bij Anse Chastanet. Er worden diverse activiteiten aangeboden zoals: duiken, snorkelen, tennis, yoga, sunset zeilen, zeekayaken, fietsen door de jungle, wandelen en vogels kijken onder de ruïnes van de 18e eeuwse koloniale plantage.

Maar wie heerlijk wil relaxen die wordt ook blij bij Anse Chastanet. Ga op hetstrand liggen of laat jezelf verwennen in de spa van het resort, genaamd Kai Belté. Drink een lekkere cocktail in de informele strandbar. Of ga lekker uiteten bij een van de restaurants.

Bij Anse Chastenet vind je enkele van de beste restaurants in Soufrière en St. Lucia. Ga uiteten in het Treehouse Restaurant, waar je een mix van Caribbean en Tropische wereld keuken kunt genieten. Het dinermenu wisselt dagelijks en wordt geserveerd bij romantisch kaarslicht. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd.

Er is ook een vegetarische keuken bij Emeralds. Het culinaire team past graag het menu op alle dieetwensen aan. Het menu is volledig vegetarisch. De keuken maakt gebruik van veel lokale producten.

Op het strand van Anse Chastanet tref je het The Trou au Diable Restaurant. Waar je ook heerlijke salades en burgers kun eten. In dit restaurant serveren ze ook een speciaal India geïnspireerd menu. Je eet een fusion van moderne oostelijk india en Caribische keuken. De Trou au Diable beach grill is een eenvoudig beach bar menu die aan de waterzijde in informele sfeer geserveerd wordt.

De Jungle – Beach Bar & Grill is gesitueerd op het tweede strand van Anse Mamin. Een ideale plek voor een lunch in een relaxte en laid back sfeer. Het exotische karakter en het zachte strand maakt deze plek tot een favoriet van velen.

Anse Chastanet St. Lucia

Ligging

Bij Anse Chastanet geniet je van een iconisch uitzicht op het werelderfgoed The Pitons. Je hebt zowel uitzicht op Piti en Gros Piton, de twee bergpieken die zo in de Caribische zee lijken de drijven. De locatie van dit resort is onovertroffen, een prive-landgoed van 600 hectare weelderige tropische planten grenst direct aan de Caribische zee met een zacht zandstrand. Het resort beschikt over een historische plantage van Anse Mamin en Emerald Estate waar ze zelf biologische producten maken.

Faciliteiten

Onbetaalbaar uitzicht op werelderfgoed; De Pitons.
Van heerlijk lui tot lekker actief…, genoeg activiteiten te ondernemen vanuit het hotel!
Een van de beste restaurants van St. Lucia.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)