Soufriere, St. Lucia
Luxury Resort
Luxury

Stonefield Villa Resort

Boutique resort met prachtig zicht op de Pitons

Stonefield Villa Resort belooft jou een vakantie op St. Lucia in een serene en magische plaats van kalmte en helderheid die de geest bevrijdt. Terwijl je geniet van een afgelegen en rustige villa met uitzicht op de Pitons, wordt je lichaam en geest getrakteerd op zalige spa-ervaringen, verkwikkende oefeningen en organische tropische gerechten.

Stonefield Villa Resort is niet alleen een tropische plek om te bezoeken, maar ook doordrenkt van geschiedenis en spiritualiteit. Stonefield Estate was oorspronkelijk een plantage landgoed. Het was ooit een werkende cacaoplantage rijk aan tropische fruitbomen en moestuinen. Al snel werden er oude rotstekeningen op het pand ontdekt. Sinds eind jaren ’90 fungeert deze historische plek als luxueus resort. Veel bezoekers merken de kalmerende en serene ervaring op het resort, hier kom je tot rust.

De rotstekeningen, die vruchtbaarheid uitbeelden, zijn naar verluidt getrokken door de Carib indianen, vermoedelijk is deze plek een geboorteplaats van de indianen geweest. 

Stonefield Villa Resort biedt privacy, vrede en luxe comfort met afgelegen villa’s van één tot vijf slaapkamers. Elke villa beschikt over een kitchenette, een buitendouche, een eigen zwembad en een prachtig uitzicht op de ongelooflijke schoonheid van St. Lucia met haar Pitons.

Stonefield’s Mango Tree Restaurant biedt gezonde, heerlijke biologische gerechten die echt van boer tot bord zijn en met producten uit eigen tuinen. Geniet tijdens het diner van ongelooflijke zonsondergangen of neem deel aan live muziek en entertainment.Dagelijks zijn er yogasessies in de studio met uitzicht op het St. Luciaans regenwoud. Heb je energie over dan ga je naar het fitnesscentrum uitgerust met cardio- en krachttrainingapparatuur. Toe aan totale ontspanning? Ervaar de uitstekende spa-behandelingen voor totale gezondheid en welzijn.
st. lucia

Ligging

Stonefield Villa Resort ligt nabij het stadje Soufriere, het strand Jalousie Beach en heeft fenomenaal zicht op de wereldberoemde Pitons, twee vulkaan bergpieken.

Faciliteiten

Elke villa is voorzien van privézwembad.
Heerlijk biologisch dineren in Mango Tree restaurant.
Fenomenaal uitzicht op de wereldberoemde Pitons!
Luxueuze villa’s geschikt voor stellen of vrienden.
Kom als herboren terug door yogasessies of spa-behandelingen.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)