Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge

Statia Lodge

Prijsrange

€€€

Bestemming:

St. Eustatius

Ligging:

White Wall

Type:

Cottage

Sfeer:

Zeezicht

Statia Lodge

Vrijstaande lodges met uitzicht op zee

Statia Lodge is een kleinschalig bungalowpark dat is gelegen in het zuidelijke gedeelte van St. Eustatius. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rijke natuur, rust en ontspanning. De bungalows zijn omringd door een prachtige, tropische tuin en hebben allemaal een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee en het naburige St. Kitts. Wat betreft duikmogelijkheden zitten gasten van Statia dicht bij het vuur want Statia Lodge heeft een nauwe samenwerking met Scubaqua, een bekend duikcentrum op het eiland. Geen wonder dus dat deze accommodatie erg populair bij duikers is.

Ligging: White Wall

Type: Cottage

Sfeer: Zeezicht

Bestemming: St. Eustatius

Over dit verblijf

Lodges voor 2 of 4 personen

De in totaal 10 bungalows zijn beschikbaar in twee types. Er zijn 8 bungalows van het type Hibiscus: een 2-persoons bungalow met een slaapkamer, badkamer, een kitchenette op het terras met uitzicht op zee. En 2 bungalows van het type Bougainvilles: een 4-persoons bungalow met 2 slaapkamers, badkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht op zee. Bij een verblijf bij Statia Lodge zit een scooter inbegrepen, hiervoor is echter wel een motorrijbewijs vereist. Bij Statia Lodge kun je de dag goed beginnen met een ontbijt. Verse jus, brood plus beleg en een goede bak koffie staan hier voor je klaar. Statia Lodge biedt gasten dit eenvoudige ontbijt gratis aan (m.u.v. de zondagen en publieke feestdagen).

Ligging

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Statia Lodge heeft op het gebied van duikactiviteiten een nauw samenwerkingsverband met Scubaqua, dat te boek staat als een uitstekende duikschool. Scubaqua heeft haar duikschool gevestigd in een recent gerenoveerd prachtig authentiek gebouw. Scubaqua biedt een volledig programma voor zowel beginners als gevorderde duikers, dus alle gebruikelijke (PADI) cursussen.
Bij Statia Lodge kun je de dag goed beginnen met een ontbijt. Verse jus, brood plus beleg en een goede bak koffie staan hier voor je klaar. Statia Lodge biedt gasten dit eenvoudige ontbijt gratis aan (m.u.v. de zondagen en publieke feestdagen).
Zwembad met prachtig uitzicht over de Caribische zee

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)