Statia Lodge

Lodges aan de voet van de vulkaan met adembenemend uitzicht

Statia Lodge, St. Eustatius

Statia Lodge is een kleinschalig bungalowpark dat is gelegen in het zuidelijke gedeelte van St. Eustatius. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rijke natuur, rust en ontspanning. De bungalows zijn omringd door een prachtige, tropische tuin en hebben allemaal een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee en het naburige St. Kitts. Wat betreft duikmogelijkheden zitten gasten van Statia dicht bij het vuur want Statia Lodge heeft een nauwe samenwerking met Scubaqua, een bekend duikcentrum op het eiland. Geen wonder dus dat deze accommodatie erg populair bij duikers is.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur kluis aanwezig zwembad aanwezig zwembad aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig

Statia Lodge

Lodges voor 2 of 4 personen

De in totaal 10 bungalows zijn beschikbaar in twee types. Er zijn 8 bungalows van het type Hibiscus: een 2-persoons bungalow met een slaapkamer, badkamer, een kitchenette op het terras met uitzicht op zee. En 2 bungalows van het type Bougainvilles: een 4-persoons bungalow met 2 slaapkamers, badkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht op zee. Bij een verblijf bij Statia Lodge zit een scooter inbegrepen, hiervoor is echter wel een motorrijbewijs vereist.

Bij Statia Lodge kun je de dag goed beginnen met een ontbijt. Verse jus, brood plus beleg en een goede bak koffie staan hier voor je klaar.  Statia Lodge biedt gasten dit eenvoudige ontbijt gratis aan (m.u.v. de zondagen en publieke feestdagen).

statia-lodge-400 8

statia-lodge-600

Statia Lodge

Statia Lodge

Duiken

Statia Lodge heeft op het gebied van duikactiviteiten een nauw samenwerkingsverband met Scubaqua, dat te boek staat als een uitstekende duikschool. Scubaqua heeft haar duikschool gevestigd in een recent gerenoveerd prachtig authentiek gebouw. Scubaqua biedt een volledig programma voor zowel beginners als gevorderde duikers, dus alle gebruikelijke (PADI) cursussen.

Statia Lodge Scubaqua

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt