Grand Case, St. Maarten
Boutique Hotel
Strand

Bleu Emeraude Residence

Tranquility met uitzicht in Grand Case

Bleu Emeraude Residence is een boutique hotel met een hele ontspannen sfeer op het Franse deel van St. Maarten. Door de moderne uitstraling komt het tropische plaatje van de Caribische zee, het witte zandstrand en de palmbomen prachtig tot haar recht. Dat samen met de top restaurants in Grand Case maakt dit een totaalplaatje voor een ware droomplek.

Bleu Emeraude Residence is een luxueus kleinschalig boutique hotel direct aan het strand van de Grand Case baai. De studio’s en appartementen zijn luxe en stijlvol ingericht. En je verblijft in een aangename rustgevende sfeer bij Bleu Emeraude Residence. Vanaf je appartement kijk je direct uit op de Caribische zee en aan de horizon zie je het eiland Anguilla liggen.

Bleu Emeraude Residence beschikt over drie verschillende kamer types: een studio, 1 slaapkamer appartement en een twee slaapkamer appartement. De studio is geschikt voor 2 personen. In het een slaapkamer appartement kan eventueel een derde persoon verblijven. Het twee slaapkamer appartement is geschikt voor een gezin, maar is bijvoorbeeld ook geschikt voor twee stellen want beide slaapkamers beschikken ook over een eigen ensuite badkamer.

Alle kamers zijn ruim opgezet en modern ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen ruim privé terras / balkon met uitzicht op zee. En zeezicht betekent in dit geval niet dat je met kramp in je nek net een glimp van de zee op vangt. Nee, Bleu Emeraude Residence is zo ontworpen (bijvoorbeeld een glazen balustrade rondom het balkon) dat je ten volste van het uitzicht geniet.

Bleu Emeraude St. Maarten

Ligging

Liefhebbers van lekker eten zitten bij Bleu Emeraude Residence goed. St. Maarten en met name Grand Case wordt ook wel de Culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd. En dan is Grand Case ook nog eens de plek op het eiland met enkele van St. Maartens toprestaurants. Vanaf Bleu Emeraude Residence kun je via het strand naar deze restaurants toe lopen.

 

Faciliteiten

Er wordt dagelijks een ontbijt gereserveerd. Uiteraard zal een croissantje niet ontbreken. Verder kun je brood, jam, fruit, fruitsappen, koffie en thee pakken. Je kunt het op het strand eten of op je eigen kamer.
Bleu Emeraude ligt direct aan het strand. Binnen enkele stappen sta je met je voeten in het poederzachte zand van de baai van Grande Case. Je hebt vanaf het hotel direct toegang tot het strand.Er staan zonnebedden en parasols..
Prive terras met uitzicht op de Caribische zee.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)