Bleu Emeraude Residence, Saint Martin

Luxueus boutique hotel in Grand Case

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Bleu Emeraude Residence is een boutique hotel met een hele ontspannen sfeer op het Franse deel van St. Maarten. Door de moderne uitstraling komt het tropische plaatje van de Caribische zee, het witte zandstrand en de palmbomen prachtig tot haar recht. Dat samen met de top restaurants in Grand Case maakt dit een totaalplaatje voor een ware droomplek.

WIFI aanwezig rolstoelvriendelijk kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig eigen keuken strand nabij

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Ontworpen met het oog op de Caribische zee

Bleu Emeraude Residence is een luxueus kleinschalig boutique hotel direct aan het strand van de Grand Case baai. De studio’s en appartementen zijn luxe en stijlvol ingericht. En je verblijft in een aangename rustgevende sfeer bij Bleu Emeraude Residence. Vanaf je appartement kijk je direct uit op de Caribische zee en aan de horizon zie je het eiland Anguilla liggen.

Tranquility is het woord dat past bij Bleu Emeraude Residence. Hier hoor je alleen het geluid van wuivende palmbomen en de kabbelende golfjes van de Caribische zee. De appartementen zijn zo ontworpen dat je optimaal van het geweldige uitzicht kunt genieten. Zeiljachten dobberen in de azuurblauwe zee, af en toe slentert er iemand langs de kust op weg naar een restaurant, en vanaf een strandbedje wordt een goed boek gelezen. Kortom, de sfeer is bijzonder relaxed.

Liefhebbers van lekker eten zitten bij Bleu Emeraude Residence goed. St. Maarten en met name Grand Case wordt ook wel de Culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd. En dan is Grand Case ook nog eens de plek op het eiland met enkele van St. Maartens toprestaurants. Vanaf Bleu Emeraude Residence kun je via het strand naar deze restaurants toe lopen.

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Room with a view

Bleu Emeraude Residence beschikt over drie verschillende kamer types: een studio, 1 slaapkamer appartement en een twee slaapkamer appartement. De studio is geschikt voor 2 personen. In het een slaapkamer appartement kan eventueel een derde persoon verblijven. Het twee slaapkamer appartement is geschikt voor een gezin, maar is bijvoorbeeld ook geschikt voor twee stellen want beide slaapkamers beschikken ook over een eigen ensuite badkamer.

Alle kamers zijn ruim opgezet en modern ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen ruim privé terras / balkon met uitzicht op zee. En zeezicht betekent in dit geval niet dat je met kramp in je nek net een glimp van de zee op vangt. Nee, Bleu Emeraude Residence is zo ontworpen (bijvoorbeeld een glazen balustrade rondom het balkon) dat je ten volste van het uitzicht geniet.

Bleu Emeraude Residence St. Maarten

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt