Grand Case, St. Maarten
Boutique Hotel
Strand

Le Petit Hotel

Perfect Paradise

Le Petit Hotel is klein en gewild. Dus als je ook bij de ‘Lucky Few’ wilt horen dan zul je dat ruim van te voren moeten plannen. Houd je van paradijslijk, dan houd je van Le Petit Hotel.

Zoals de naam al doet vermoeden is Le Petit Hotel met slechts 10 kamers een kleinschalige accommodatie met Mediterraanse architectuur. Le Petit Hotel ligt direct aan het strand in de Franse baai Grand Case. De eigenaren hebben een hoge maatstaaf voor gastvrijheid en zullen er alles aan doen om je verblijf bij Le Petit Hotel tot in de puntjes te verzorgen.

Petit Hotel St. Maarten

Ligging

Le Petit Hotel ligt aan een van de mooiste baaien van de Caribbean, namelijk in Grand Case. Le Petit Hotel staat letterlijk met de voeten in het poederzachte witte strand van Grand Case en kijkt uit over de azuurblauwe zee. De baai van Grand Case staat  bekend om de aanwezigheid van meerdere top restaurants. En dan is het goed om te weten dat Le Petit Hotel een gratis shuttle service heeft naar de restaurantjes aan de andere kant van de baai.

Faciliteiten

Maak gebruik van de faciliteiten van het zusterhotel L'Esplanada, zoals het zwembad, de yoga-studio en de spa.
Direct aan het prachtige witte zandstrand van Grand Case.
Op korte afstand van de restaurantjes van culinaire hoofdstad van de Caribbean Grand Case.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)