5 actuele vragen aan Frank over BON travel en haar reizen

5 actuele vragen aan Frank over BON travel en haar reizen

1. Hoe gaat het met jou en BON travel?

Als ik de afgelopen jaren 1 ding hebt geleerd van de Caribische bewoners is het hun laidback mentaliteit. Waarom zou je je druk maken over iets wat je toch niet in de hand hebt? Je druk maken is niet goed voor je gezondheid. We hebben hectische maanden achter de rug maar nu komen we in wat rustiger vaarwater.

2. Hoe zagen de afgelopen maanden eruit?

We hadden begin dit jaar een droomstart. Een verhuizing naar een mooie nieuwe locatie, een succesvolle vakantiebeurs en heel veel blije mensen met mooie reisplannen naar de Caribbean. Dat sloeg 180 graden om in thuiswerken, en heel veel teleurgestelde klanten omdat hun droomreis niet door kon gaan.

3. Naar welke bestemmingen kan er weer gereisd worden?

Begin juli kwam er een lichtpuntje; Caribisch Nederland werd (deels) opengesteld, waaronder Bonaire en Curaçao. Het is veilig om er naar toe te reizen en er te verblijven. Het is nu een soort dagtaak, om alles te monitoren, wat goed gaat met alle contacten op de eilanden. Grappige is dat BON travel door heel veel mensen wordt geraadpleegd: we zijn een soort Ministerie Reisadvies voor deze eilanden geworden. Dit gaan we ook zeker voor alle andere eilanden doen, met BON travel reis je altijd veilig, we laten je niet zomaar vertrekken.

4. Hoe zie je de toekomst?

Mijn Glazen reisbol is wel een beetje vertroebeld geraakt. Het is natuurlijk lastig gebleken te voorspellen hoe het virus zich ontwikkelt. En dat hebben we ook niet in de hand. Als maatwerk specialist van het Caribisch gebied staan we al jaren voor de pijlers: persoonlijk contact, advies op maat en kennis van de eilanden. Ik merk dat dit alleen nog maar belangrijker is geworden.

En als je het hebt over het reizen in het algemeen, dan denk ik dat mensen in de toekomst bewuster gaan reizen, minder vaak maar wel langer op vakantie gaan. Ik denk ook dat mensen minder de massa gaan opzoeken en juist voor de idyllische mooie plekken kiezen. Iets dat BON travel al jaren als ideaal heeft.

5. Wat mis je het meest aan de Caribbean?

Het relaxte en onbezorgde laidback gevoel van de eilanden. De warmte van de zon, de tropische planten, de zonovergoten smaken, het nonchalante, de vrolijke kleuren en de brede glimlach van de eilandbewoners. De afgelopen tijd kregen we best een beetje heimwee naar de Laidback Sfeer van de Caribbean en het eilandgevoel in het algemeen. Al jaren leefden er plannen binnen BON travel om ook het gevoel van de Caribbean dichter bij huis te halen en te zoeken. Daarom hebben we een nieuwe website online gezet www.bonisland.nl. Een website voor alle mede-liefhebbers van het eilandgevoel. Hier haal je het eilandgevoel letterlijk in huis via de webshop, laat je inspireren door verhalen en tips of bekijk de reizen met een laidback sfeer. De komende tijd zullen we hier ook nog meer reizen of weekendtrips plaatsen.

We hebben al jaren zoveel ideeën op de plank liggen voor reizen met hetzelfde laidback gevoel maar dan dichter bij huis. Denk aan het zeilen rondom Griekse eilanden, eilandhoppen op de waddeneilanden, een culinair uitwaai arrangement aan zee. Het vraagt even tijd om deze nieuwe reizen uit te werken en online te zetten. Dus daarvoor moeten onze klanten nog even geduld hebben. We zijn achter de schermen hard aan het werk.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)