Vakantie 2021

Reizen in 2021

2020 is een bewogen jaar geweest, en ook de start van 2021 was niet om over te spreken. Althans als het om mooie reizen gaat. Maar wat is nou wel mogelijk als vakantie in 2021? Als reisspecialist zit het in je bloed om iedereen een advies te willen geven, maar het eerlijke antwoord na 2020 is toch dat ook wij alleen een educated guess kunnen doen. Daarom geven wij jullie graag 5 ideeën voor reizen in 2021, want wie weet kunnen we snel weer mooie reizen maken?

1. Mee zeilen in Nederland

Naast zeilreizen in de Caribbean bieden wij via onze partner BON island ook zeilreizen in Nederland aan.

Wat is Nederland toch mooi! De zon schijnt, er staat wat wind en jullie maken een mooie tocht naar de Wadden. Help de kapitein achter het roer of geniet van het mooie uitzicht over zee. Rozig van de heerlijke buitenlucht eten jullie je maaltijd. De zon is al bijna onder. Het water kabbelt, meeuwen vliegen langs de horizon. Rust. Tijd voor goeie gesprekken, spelletjes en zorgeloze ontspanning.

Tijdens de 7-daagse familie-zeilvakantie ontdek je zelf aan boord van de tweemastklipper hoe mooi de nazomer in Nederland kan zijn. Samen met andere families nemen schipper Richard en zijn matroos je mee op avontuur. Deze zeilreis brengt je van het IJsselmeer naar pittoreske Friese havenstadjes en het waddengebied. Iedereen mag helpen met het reilen en zeilen aan boord. Zeilervaring heb je daar niet voor nodig. De ervaren schipper Richard legt precies uit hoe alles werkt. Zie je het al voor je? Een mooie nazomerdag aan boord, lekker zeilen of relaxen. Voor meer informatie bekijk onze familie zeilvakantie in Nederland. 

Of wat dacht je van de 7-daagse vakantie Bike & Sail? Wissel zeilen op een historisch zeilschip af met fietsen door het Nederlandse land. Zeil mee op een grote historische Driemaster of de grootste tweemastschoener van Nederland. En maak aan land fiets en wandeltochten langs historische havensteden en door diverse prachtige natuurgebieden aan het IJsselmeer en de Waddenzee. Een unieke compleet verzorgde Fiets en zeilreis in eigen land! Voor meer informatie bekijk onze Bike & Sail, fiets en zeilvakantie.

2. Naar het Franse eiland Guadeloupe dit najaar

Guadeloupe is toch wel een van onze favoriete eilanden in de Caribbean. Guadeloupe is een archipel bestaande uit meerdere eilanden. Er is ongelooflijk veel diversiteit. Met BON travel’s complete reis naar Guadeloupe combineer je onder andere prachtige natuur met waanzinnige stranden. En dat allemaal met een Frans Caribisch tintje. Grande-Terre heeft prachtige witte zandstranden en een betrekkelijk vlak landschap. Wanneer je de smalle zeestraat oversteekt kom je al snel in de totaal andere wereld van Basse-Terre. Het is een aanrader om de weg dwars door het regenwoud te nemen: Route de la Traversée. Basse-Terre, bergachtig met een vulkaan, voornamelijk gehuld in tropisch regenwoud met prachtige watervallen en volop overige tropische vegetatie. Er groeit een diversiteit aan fruitbomen, met name de bananenplantages springen er in het oog. Guadeloupe is een overzees gebied van Frankrijk, wat de kans groter maakt dat reizen dit najaar gewoon weer kan!

3. In een villa met vrienden of familie

Wat dacht je van een eigen villa met vrienden of familie?  Vooral in deze tijd is het heerlijk om samen een eigen plekje te hebben. Ga bijvoorbeeld in de kerstvakantie naar Bonaire of Curacao en verblijf samen met vrienden of familie in een prive villa met eigen zwembad. 

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om net die ene geschikte villa te vinden. Die ook nog eens past binnen het budget en de reisperiode. Vertel ons jouw wensenlijst en op basis van jarenlange ervaring weet ons deskundige team welke villa bij jullie past. Het aanbod is breed: luxe villa’s, familie villa’s, aan zee, met een eigen zwembad, vakantiehuizen voor duikers of met resort faciliteiten. 

4. Zeilen in Europa

Naast zeilen in Nederland biedt onze partner BON island ook zeilreizen naar o.a. Griekenland en Kroatië. Denk aan een Flottielje zeilreis naar Griekenland. Samen van de vrijheid genieten met je gezin, partner of vrienden. Vaar met een groep andere jachten een prachtige route, onder leiding van een moederschip. Je vaart op je eigen jacht (met of zonder schipper) en het moederschip ondersteunt je waar nodig, voor een zorgeloze vakantie. Bij een Flottielje vaar je dus in je eigen zeiljacht. Dit is gedurende de vakantie jullie ‘zeilende vakantiehuis’. Goede gesprekken onder de sterrenhemel, nog even een baantje trekken in zee en natuurlijk volop zeilavontuur!

Mocht het nou onverhoopt zo blijken dat er toch een negatief reisadvies is deze zomer voor een bepaald eiland. Dan kan de zeilreis iets worden verlegd of kan er eventueel gezocht worden naar een nieuwe startlocatie. Door een vakantie te boeken op een zeilboot blijf je flexibel en kan de invulling nog gewijzigd worden.

5. Combinatiereis Nederlandse eilanden Bonaire & Curacao

Combineer de twee Benedenwindse buureilanden Curaçao en Bonaire in een reis. Curaçao met de mooie baaien en het monumentale Willemstad en Dushi Bonaire met haar rust en mooie natuur. De eilanden liggen niet ver uit elkaar, de verschillen zijn echter groot. En dat maakt het zo leuk om deze combinatiereis naar Curacao en Bonaire als vakantie te boeken. Omdat beide eilanden onder Nederland vallen, is de kans groter dat deze eilanden weer open gaan zodra het mogelijk is. Dit hebben wij ook in 2020 gemerkt. 

Geïnteresseerd in een van onze reizen? Neem contact met ons op en samen stellen we de ideale reis voor jou samen! Wij zorgen ervoor dat jullie reis van begin tot eind geregeld is en ontzorgen jullie dus volledig! 

 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)