Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!

BON travel is sinds begin 2020 met haar kantoor gevestigd in een historisch pand aan de Kerklaan 57 in Apeldoorn. Ja, je leest het goed, begin 2020. Dus mocht je denken, heb ik het verhuisbericht gemist? Nee, wij hadden even andere prioriteiten en waren zoals heel Nederland nauwelijks op ons nieuwe kantoor aanwezig. Intussen zijn we helemaal gesetteld en is het de hoogste tijd om wat ruchtbaarheid te geven aan het feit dat Nederlands leukste maatwerk specialist voor reizen naar de Caribbean in Apeldoorn gevestigd is. Bewoners van Apeldoorn, maar ook iedereen daar buiten nodigen we van harte uit op ons kantoor. 

BON BINI op ons Kantoor
Wij zijn een reisorganisatie die landelijk opereert. Onze reizigers komen voornamelijk uit Nederland en België. We presenteren veel van onze reizen online en geven veelal telefonisch advies op maat. Wij zijn niet ‘een reisbureau’ waar je langs kunt rijden om direct een reis te boeken. Dit komt omdat onze reizen echt op maat worden samengesteld aan de hand van jullie wensen. “Maar kan ik dan niet langskomen?”. Jazeker wel, graag zelfs! 

Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor. Bij voorkeur op afspraak zodat we er zeker van zijn dat de juiste reisspecialist ook aanwezig is. Sommige reizigers kiezen ervoor om op het moment van aanvraag langs te komen. Zo kan een reisspecialist adviseren welke bestemming bij jullie past. En kunnen jullie samen overleggen wat logistiek het beste aansluit, welke accommodaties bij jullie passen en ook kunnen andere wensen besproken worden. In de week daarop zal de reisspecialist dan een reisvoorstel uitwerken. Maar ook andersom komt veel voor, jullie hebben een reisvoorstel ontvangen en vinden het fijn om dit al meer concreet te bespreken met een reisspecialist. De reisspecialist kan aanvullende tips geven en het plan kan nog worden bijgeschaafd. 

Parkeergelenheid
Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Op rustige dagen is het mogelijk om gratis op het terrein van het kantoor te parken. En anders is er altijd de mogelijkheid om betaald voor de deur te parkeren. We zitten vlakbij het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het Oranjepark. 

 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)