shutterstock_725758135 (1)
Barbados
Luxe lounge leven & mooie natuur
shutterstock_552670678.jpg
Barbados
Heeft het allemaal!

Quickfacts

Hoofdstad

Bridgetown

Rijden

Links

Munteeinheid

Barbados Dollar

Taal

Engels

Inwoners

Circa 285.000

Oppervlakte

430 km2

Uniek op Barbados

de Animal Flower Cave waar zeeanemonen in grotten groeien, Soup Bowl voor de perfecte surf omstandigheden en Harrisons Cave waar zich ondergronds een 2,3km lang tunnelstelsel zich bevindt.

Slogan

Little Island, Big Barbados

Weetjes

- Barbados was de enige vakantie bestemming waar de Concorde op vloog. Een van de Concordes van British Airways is nu te bewonderen en te bezoeken in The Concorde Experience bij het vliegveld.
- Vliegende vissen kunnen zomaar langs je heen het water uit “vliegen” en wel 30 tot 50 meter ver.
- De oudste rum ter wereld “Mount Gay” wordt geproduceerd in Barbados en kun je in 66 landen wereldwijd kopen.
- wist je dat de grapefruit van origine uit Barbados komt?

Barbados

Een van de meest diverse eilanden in de Caribbean. Houd je van actie? Ga surfen in Soup Bowl of zwem en kruip onder begeleiding van een gids door de grotten. Ben je op zoek naar cultuur en lekker eten? Bezoek dan 1 van de vele rumshops en eet de local dish op de Fish Fry in Oistins. Vergeet niet een dansje te wagen tijdens Crop Over! Zoek je rust en luxe? Dan biedt de westkust alles wat je nodig hebt. Altijd al oog in oog met een zeeschildpad willen zijn? Loop de zee in en je komt er zo 1 tegen. Nieuwe planten en bloemen ontdekken? Bezoek één van de vele Botanische tuinen. Er is werkelijk voor iedereen wat te ontdekken en beleven!

Reizen

Alle reizen in het aanbod van BON travel zijn voorbeeldreizen. Onderstaande reizen dienen dan ook puur ter inspiratie. Reisduur verlengen? Ander reisgezelschap? Ander eiland combineren? Vraag het onze reisexperts.

Boutique Barbados

Barbados is een van de meest veelzijdige eilanden in het Caribisch gebied. Prachtige stranden, vriendelijke mensen, goed eten, uitstekende rum, koloniaal erfgoed, mooie landschappen en volop zonneschijn! Het is een eiland vol contrasten, van de ruwe oostkust met haar authentieke dropjes tot de schoonheid van de westkust vol met prachtige stranden en uitgebreide diners aan de Caribische zee. Daarbij heeft Barbados enkele prachtige locaties om te verblijven. In deze reis verblijf je in twee unieke boutique resort en combineer je het beste van twee kanten van het eiland.   
11-daagse reis daagse reis
€ 2996

Barbados Family Fun Trip

Altijd al op vakantie willen gaan naar de Caribbean, maar niet naar de plekken waar iedereen al naar toe gaat? Een nieuw eiland ontdekken maar niet de hassle van overstappen willen hebben? Een vakantie die voor iedereen geschikt is en voor ieder wat wils heeft, van jong tot oud? Zijn ontspanning, witte stranden, heerlijk eten maar ook historie, natuur, cultuur en nieuwe unieke ervaringen opdoen items die jullie belangrijk vinden? Zoek niet verder! Barbados is DE oplossing voor de perfecte Caribische vakantie voor iedereen!
9 dagen daagse reis
€ 1.950

Accommodaties

Een kijkje in onze schatkist...

Eco lifestyle & Lodge
Eco-resort
Boutique

Eco lifestyle & Lodge

The Sandpiper
Strandresort
Luxe

The Sandpiper

Bougainvillea resort
Resort
Strand

Bougainvillea resort

Cobblers Cove
Strandhotel
English

Cobblers Cove

Little  Arches
Boutique Hotel
Kleinschalig

Little Arches

Leer Barbados kennen

Zondag 1 mei: Uniek Barbados Event in Amsterdam. Kom je ook!?

Barbados wordt door steeds meer Nederlanders ontdekt. Zeker nu KLM er rechtstreeks op vliegt. Staat Barbados ook al een tijdje op jouw bucketlist, maar twijfel je nog of het eiland...

Vakantie Barbados? Dit is Barbados in vogelvlucht

Barbados is de upcoming hot spot in de Caribbean. Wist je dat zelfs KLM vanaf december direct vanuit Nederland naar Barbados gaat vliegen? BON travel had Barbados al langer op de planken liggen. Maar dit goede nieuws is de reden om het nu echt te gaan lanceren. Dus houd de barbados pagina in de gaten om de laatste updates te volgen. In dit blog kun je alvast even kennismaken met deze toffe bestemming. 

Vraag een offerte aan of laat je adviseren..

Jouw Caribische droomreis start hier!

BON travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het Caribisch gebied. Dus laat je fantasie de vrije loop en vertel ons wat je wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)