5 tips voor jouw ultieme vakantie voorpret! 

5 tips voor jouw ultieme vakantie voorpret! 

Vroeger konden we samen met de reiziger urenlang de mooiste routes door de Caribbean uitstippelen om een ultieme droomreis samen te stellen. De wereld lag letterlijk aan je voeten en nagenoeg alles was mogelijk. Wil u via New York naar St. Lucia en dan met een zeiljacht eilandhoppen naar St. Maarten om daar in een villa te overnachten? Geen punt. 

Nu ligt dat allemaal net even anders. Schaarste bij leveranciers, maatregelen en de onzekerheid van testen drukken de vakantievoorpret wel een beetje. Dit resulteert erin dat we steeds vaker klanten moeten teleurstellen, iets dat we natuurlijk liever niet doen. In dit blog geven we 5 tips om deze voorpret te bevorderen.

  1. Boek alvast voor later dit jaar

De ABC-eilanden kennen al sinds dit voorjaar een geel reisadvies. Het is een relatief veilige bestemming om nu te boeken. Dit maakt ze dan ook ongelooflijk populair. Dat merken wij, maar ook onze leveranciers op de eilanden. Het kan daarom voor onze reisspecialisten een uitdaging zijn om nog voldoende beschikbaarheid te vinden. Met name de kleinschalige boetiek hotels zitten snel vol. Ben jij dus iemand die echt op zoek is naar dat unieke pareltje van een verblijf, zorg dan dat je tijdig je aanvraag doet. En wacht niet op die lastminute aanbieding, want die zijn er vanwege de toenemende drukte eigenlijk niet momenteel. 

2. Beperk het aantal eilanden binnen je reis

Als Caribbean specialist in maatwerkreizen is het samenstellen eilandhop / combinatiereizen een van onze populairste reizen. Op dit moment gelden er op veel bestemmingen nog inreisbeperkingen of maatregelen. Zo zul je bijvoorbeeld negatieve pcr-testen moeten kunnen overleggen. Wanneer je meerdere eilanden combineert dan zal dit ook betekenen dat je meerdere testen moet doen tijdens je vakantie. Deze rompslomp en extra kosten kunnen een stempel drukken op het reisplezier. We raden daarom aan om, hoe leuk ook, het aantal bestemmingen te beperken. Daarbij is ook de logistieke puzzel qua beschikbaarheid (zie punt 1) eerder gelegd indien het aantal eilanden lager is. 

3. Doe tijdig je aanvraag

Op dit moment stromen de aanvragen voor het Caribische gebied letterlijk binnen. De aanvragen komen sneller binnen dan dat we offertes kunnen samenstellen. En daar zijn we ongelooflijk blij mee na een jaar ‘stilzitten’, want dit is wat we het allerliefste doen! De wachttijd voor een offerte is momenteel langer dan een week. Mocht je snel willen besluiten dan raden we aan om al snel je aanvraag te doen. 

4. Wees scheutig met je informatie

Je kunt onze collega’s helpen door in je aanvraag alvast wat meer te vertellen over je wensen te aanzien van de reis. Dan weten wij direct welke reisspecialist jullie het beste kan helpen. 

5. Don’t worry, don’t hurry, take it easy!

Don’t worry, don’t hurry, take it easy! In de Caribbean beheersen ze dit als geen ander. Tijdens het wachten op een mooi reisplan kunnen we misschien alvast even oefenen in deze levenshouding. Om te wachten aangenamer te maken hebben we 20 laidback dingen die je thuis kunt doen. Neemt niet weg, dat onze reisspecialisten hun uiterste best doen om zoveel mogelijk mensen naar de Caribbean te brengen ;-). 

 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)