5x waarom met BON travel naar Bonaire & Curaçao

1. Omdat onze reisspecialisten staan te springen!

Ja, we kunnen niet ontkennen dat we de afgelopen maanden vooral druk waren met randzaken en niet met wat we het liefste doen, namelijk mooie vakanties voor jullie samenstellen! Onze reisspecialisten kunnen dan ook niet wachten om weer de mooiste reisvoorstellen te maken en jullie zo goed mogelijk te adviseren.

2. BON travel heeft al sinds 1999 ervaring op Bonaire & Curaçao.

De oorsprong van BON travel ligt bij deze twee bestemmingen en we komen er dus al jaren. BON in onze naam is zelfs de afkorting van Bonaire (En het betekent ook ‘goed’ in het Papiaments). Wij kennen Bonaire & Curaçao écht! En dat merk je wanneer je onze specialisten spreekt. We komen al jaren regelmatig op Bonaire & Curaçao. We hebben leuke contacten en dat zorgt ervoor dat we ook een mooi niche aanbod hebben verkregen.

3. Bij ons ga je goed geïnformeerd en veilig op reis.

We nemen de zorg uit handen. Hoe werkt zo’n PCR-test, welk certificaat heb je nodig en welke documenten heb je nodig? Het zijn vragen die bij het nieuwe reizen horen. Wij hebben er onze dagtaak van gemaakt om voortdurend informatie te vergaren. We weten als geen ander hoe jouw reis er uit ziet en wat je nodig hebt om nagenoeg zonder risico’s op reis te kunnen. Onze reisspecialisten kunnen je persoonlijk uitleggen hoe het zit met garanties, verzekeringen, omboekmogelijkheden en dergelijke.

4. Wij hebben een bijzonder aanbod op Bonaire & Curaçao.

Dankzij onze jarenlange ervaring en leuke contacten hebben we intussen een uniek aanbod. Bij ons boek je ook unieke kleinschalige accommodaties van guesthouses, tot Boutique hotels en luxe beachresorts. En daar komt bij dat we ook leuke kleinschalige dagtours en activiteiten kunnen aanbieden. Wat dacht je van een “Diner in the Field” verzorgd door een chefkok, een catamaran zeiltocht met lobster grill bbq, of een kleinschalige persoonlijke photoshoot met Curaçao als backdrop. Dit is slechts een fractie van de totale mogelijkheden. Onze persoonlijke reisadviseurs maken graag een voorstel op maat met accommodaties en tours die bij jou en je reisgezelschap passen.

5. Bij Code oranje zoeken wij samen naar een oplossing.

Boek je vanaf nu je reis en kan deze onverhoopt niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies (code oranje) dan zoeken wij altijd samen met jullie naar een oplossing.

 

foto van

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lees verder...

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)