Barbados

Jullie reis naar de Caribbean | Covid-19

Beste Caribbean liefhebber,

We ontvangen veel vragen over reizen naar de bestemmingen van BON travel en het Corona-virus. We overleggen samen, hoe om te gaan met deze Corona (Covid-19) crisis. De kracht van BON travel is flexibiliteit binnen haar mogelijkheden en dat in overleg met jou. Neem voor alle vragen gerust contact met ons op.

Door de vele vertrekken in juli krijgen wij momenteel veel vragen, waardoor wij het erg druk hebben. Het kan zijn dat wij minder snel reageren dan jullie van ons gewend zijn. Wij bekijken elke reis afzonderlijk en zullen persoonlijk contact met jullie opnemen omtrent jullie reis. Hieronder vinden jullie alle up to date informatie over alle reisbeperkingen van het moment.

Covid-19 Reisbeperkingen

05.06.20, 14h00

Vanaf 15 juni zal het reisadvies voor Caribisch Nederland gewijzigd worden naar code geel. Dit houdt in dat de Nederlandse Regering het mogelijk en veilig acht om naar onze geliefde eilanden te gaan reizen. Wat een heerlijk nieuws!

Nu moeten de eilanden nog gaan besluiten hoe ze de toeristen weer willen gaan ontvangen. Vandaag heeft het Outbreak Management Team Caribe (RIVM) aangegeven dat dit kan, mits er niet massaal wordt opgestart. En ook dat vinden we super nieuws, we zijn immers voorstanders van kleinschalig en persoonlijk. Daar waar de massa links gaat, gaan wij rechts.

Ook een aantal landen binnen de EU zal de code geel krijgen, waaronder Frankrijk. Dit zou in theorie inhouden dat Saint Martin, St.Barth, Guadeloupe en Martinique ook open gaan. Maar ook hier geldt dat per eiland (groep) lokale overheden anders kunnen besluiten. Het bestuur van Guadeloupe besluit ook over Saint Martin en St.Barth. Martinique besluit zelfstandig.

We verwachten de komende dagen veel meer helderheid te krijgen over wat er mogelijk is. We zullen kijken hoe je reis er binnen de mogelijkheden uit gaat zien. Hoe kunnen we jouw Caribische reis zo relaxt mogelijk maken? Je wil natuurlijk je Caribische droom laten uitkomen.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden je op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen.

Reizen tot en met 23 juni 2020
Heb je een reis gepland staan met vertrek t/m 23 juni aanstaande? Dan gaat de reis helaas niet door. We nemen contact met je op voor verdere vervolgstappen. We gaan je reis verplaatsen naar een andere periode. Je ontvangt een SGR Corona-Voucher ter garantie van de betaalde reissom (zie hieronder).

Reizen vanaf 24 juni 2020
Reis je eind juni, juli  augustus of later, dan vragen we je, hoe lastig ook, om geduld te hebben. We gaan er vanuit dat jullie de reis normaal kunnen maken. Als er aanwijzingen zijn dat dit anders wordt dan nemen wij contact met je op. Je hoeft geen contact met BON travel op te nemen (al mag dat natuurlijk altijd, we staan graag voor je klaar).

SGR Corona Voucher
Is het niet mogelijk om je reis direct om te boeken? Je ontvangt dan van ons een SGR Corona-Voucher. Er vindt in deze uitzonderlijke overmachtsituatie geen restitutie plaats. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) staat garant voor jullie betaalde reissom. Voor een FAQ aangaande het Corona Voucher verwijzen we je naar de website van SGR. BON travel is vanzelfsprekend deelnemer van SGR.

Restant betaling toekomstige reizen
We begrijpen dat je je zorgen maakt, maar je geboekte reis later dit jaar gaat voorlopig gewoon door. De normale overeengekomen voorwaarden voor het betalen blijven dan ook bestaan. Het volledige bedrag van de reis moet uiterlijk vier weken voor vertrek betaald zijn.

Kantoor gesloten, maar bereikbaar voor al je vragen
Ons kantoor in Apeldoorn is tijdelijk gesloten, wij werken momenteel vanaf verschillende locaties. Wij zijn dan ook aangepast telefonisch bereikbaar: op werkdagen tussen 10h en 16h op telefoonnummer +31 (0)55 205 2002 of per mail op info@bontravel.nl.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)