Jullie reis naar de Caribbean | Covid-19

Beste Caribbean liefhebber,

We ontvangen veel vragen over reizen naar de bestemmingen van BON travel en het Corona-virus. We overleggen samen, hoe om te gaan met deze Corona (Covid-19) crisis. De kracht van BON travel is flexibiliteit binnen haar mogelijkheden en dat in overleg met jou. Neem voor alle vragen gerust contact met ons op.

Covid-19 Reisbeperkingen

13.05.20, 14h00

Alle reizigers die met BON travel in de Caribbean waren, zijn gelukkig weer veilig thuis.

Reizen tot en met 23 juni 2020
Heb je een reis gepland staan met vertrek t/m 23 juni aanstaande? Dan gaat de reis helaas niet door. We nemen contact met je op voor verdere vervolgstappen. We gaan je reis verplaatsen naar een andere periode. Je ontvangt een SGR Corona-Voucher ter garantie van de betaalde reissom (zie hieronder).

Reizen vanaf 24 juni 2020
Reis je eind juni, juli  augustus of later, dan vragen we je, hoe lastig ook, om geduld te hebben. We gaan er vanuit dat jullie de reis normaal kunnen maken. Als er aanwijzingen zijn dat dit anders wordt dan nemen wij contact met je op. Je hoeft geen contact met BON travel op te nemen (al mag dat natuurlijk altijd, we staan graag voor je klaar).

SGR Corona Voucher
Is het niet mogelijk om je reis direct om te boeken? Je ontvangt dan van ons een SGR Corona-Voucher. Er vindt in deze uitzonderlijke overmachtsituatie geen restitutie plaats. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) staat garant voor jullie betaalde reissom. Voor een FAQ aangaande het Corona Voucher verwijzen we je naar de website van SGR. BON travel is vanzelfsprekend deelnemer van SGR.

Restant betaling toekomstige reizen
We begrijpen dat je je zorgen maakt, maar je geboekte reis later dit jaar gaat voorlopig gewoon door. De normale overeengekomen voorwaarden voor het betalen blijven dan ook bestaan. Het volledige bedrag van de reis moet uiterlijk vier weken voor vertrek betaald zijn.

Kantoor gesloten, maar bereikbaar voor al je vragen
Ons kantoor in Apeldoorn is tijdelijk gesloten, wij werken momenteel vanaf verschillende locaties. Wij zijn dan ook aangepast telefonisch bereikbaar: op werkdagen tussen 10h en 16h op telefoonnummer +31 (0)55 205 2002 of per mail op info@bontravel.nl.

foto van Frank Bijsterbosch

Frank Bijsterbosch

Of hij nou naar de Boiling Lake op Dominica klimt, een restaurant test op St. Barth of een duik maakt op Bonaire. Alles is uit passie voor de Caribbean en om de mooiste plekjes te ontdekken voor jou. Frank is reisspecialist en eigenaar van Bon Travel.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Informatie en reizen behorende bij deze bestemming

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)