Zodra ik een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, het werkt als een soort verslaving

Ik ben helemaal gek van eilandhoppen. Zodra ik in de Caribbean weer een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, wil ik het ontdekken, het werkt als een soort verslaving. Tot voor kort deed ik dit voornamelijk per vliegtuig. Dat is natuurlijk een snelle manier, echter kleven er ook nadelen aan. Je moet toch weer een aantal uur van tevoren op het vliegveld zijn en je sjouwt met je bagage heen en weer.

Sinds een tijdje zijn wij een samenwerking gestart met Dream Yacht Charters. Zij verzorgen diverse zeilreizen, waaronder de Cabin Cruise vanuit Grenada naar Carriacou en The Grenadines, maar ook vanuit Martinique naar The Grenadines, St. Vincent en St. Lucia. Hier was ik wel nieuwsgierig naar en omdat ik niet kon kiezen heb ik deze beide cabin cruises geboekt voor onze huwelijksreis. En wat was het gaaf! Je verblijft een week per cruise met maximaal 8 andere gasten aan boord van een grote catamaran voorzien van alle denkbare gemakken. Aan boord is er een kapitein en hostess/kok aanwezig. De hutten waarin we verbleven zijn echt ruim met een tweepersoonsbed en badkamer, wat een luxe! Er wordt heerlijk voor je gekookt; ontbijt, lunch en diner.

Maar wat het allemaal nog veel specialer maakt is de relaxte manier van eilanden ontdekken. De kapitein zorgt bij elk eiland voor de juiste papieren, zodat de immigratie-rompslomp je bespaart blijft. Geen wachtrijen, geen gesjouw met bagage maar gewoon lekker relaxed toeven op het dek op een van de lounge banken, de wind door je haren laten gaan en je tegoed doen aan rumpunch. Of heerlijk zwemmen vanaf de boot naar het strand.

De kapitein legt aan in de mooiste baaien van de meest exclusieve eilandjes. Zo heb ik gezwommen en gesnorkeld met zeeschildpadden in de Tobago Cays, piraatje gespeeld op het onbewoonde eiland Petit Tabac (ook wel bekend van Pirates of the Caribbean), gesnorkeld bij het onderzeese sculpturenpark bij Grenada en iets teveel rum gedronken in een fantastische strandbar op het eilandje Mayreau. Maar wat dacht je van ongerept regenwoud ontdekt op St. Vincent met prachtige watervallen? Of de fotogenieke Pitons op St. Lucia?
Begint het al te kriebelen? Ik vertel je er graag nog veel meer over!

Lees verder ...

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)