9 dagen | vanaf € 1.348 per persoon

Leer duiken op Diver’s Paradise

Bonaire, Caribbean

Zou je graag willen leren duiken? Dan is Diver’s Paradise Bonaire de perfecte plek om een duikcursus te volgen. Binnen deze vakantie naar Bonaire behaal je een Open Water 1 duikbrevet volgens de internationaal bekende Padi certificering. Hierna kun je overal ter wereld duiken.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Theorieles in de buitenlucht terwijl je de passaatwind door je haren voelt waaien. Of doe alvast thuis je theorie middels een e-learning cursus.
 • Ongedwongen en gezellige sfeer op de duikschool
 • Professionele duikschool
 • Nederlandse instructeurs aanwezig
 • Wereldwijd Padi Certificaat
 • Je lessen zijn al snel in de Caribische zee tussen de tropische vissen
 • Les op een van ’s werelds mooiste duikbestemmingen
 • Perfecte omstandigheden voor beginnende duikers: helder water met veel zicht, warm water, nauwelijks stroming, eenvoudig navigeren, kantduiken.
 • Je slaapt in een accommodatie naar keuze
 • Na het behalen van je brevet kun je direct zelfstandig duiken op Bonaire.

Waarom leren duiken op Bonaire?

Op Bonaire leer je direct duiken in de heerlijk heldere, tropische en warme Caribische zee. Tijdens de duikcursus kun je direct genieten van je nieuwe hobby, want de tropische vissen zwemmen om je heen terwijl jij je oefeningen doet. En je duikmaster spreekt in de meeste gevallen gewoon Nederlands en ook de theorie is in het Nederlands. Bonaire heeft de slogan “Divers Paradise” en dat is niet voor niets. Bonaire is een van de mooiste duiklocaties ter wereld. Op Bonaire vind je tientallen duikspots die vanaf de kant te bereiken zijn, aangeduid met een geel gekleurde steen. Je parkeert de auto, trekt je uitrusting aan en je loopt zo het water in. Het rif van Bonaire is prachtig kleurrijk en er zwemt een diversiteit aan tropische vissen. En ook roggen met een spanwijdte van 2 meter, groene murenen, schildpadden, dolfijnen, zeekomkommers, kreeft en vele andere oceaanbewoners worden er gezien. Kortom, een betere plek voor een duikcursus kunnen wij niet bedenken.

Open Water Duikcursus Padi

Als beginnende duiker kun je starten met de cursus ‘Open Water’ van Padi, een wereldwijd erkende certificering. Na deze 3 tot 4 dagen durende cursus mag je zelfstandig duiken tot een diepte van 18 meter. Deze diepte van 18 meter is op Bonaire ruim voldoende. Immers: het rif ligt niet diep op Bonaire, de kleuren zijn mooier wanneer je niet te diep gaat en je verbruikt minder lucht wanneer je niet diep duikt. Gedurende de cursus zul je vertrouwd raken met de apparatuur en het gevoel om onderwater te zijn. Daarnaast leer je bijvoorbeeld de buoyancy (niet zinken niet stijgen) beheersen, leer je over medische en natuurkundige processen, ontdek je welke gevaren er bestaan en wat je in zulke situaties het beste kunt doen. De cursus bestaat deels uit praktijk en deels uit theorie.

TIP! Het is ook mogelijk om de theorie alvast in Nederland te volgen via een e-learning module van Padi. Laat dan bij de duikschool je behaalde resultaat zien. Je kunt dan vaak in 2 dagen al je certificaat halen. En je hebt dan meer zelfstandige duikdagen tijdens je vakantie.

De duikcursus op Bonaire was perfect voor mij. Nederlandstalig, Caribische sfeer en toch een heel professionele aanpak.
E. Herder – heeft leren duiken op Bonaire

Bon Travel organiseert graag voor jou een complete vakantie met duikcursus op Bonaire. Het onderstaande pakket is slechts een voorbeeld, er zijn vele andere combinaties mogelijk. We helpen je graag bij het zoeken van de juiste reis. Ook wanneer je vragen hebt over de duikcursus op Bonaire. We kennen Bonaire en de duikscholen goed. Enkele medewerkers van BON travel hebben ook de cursus op Bonaire gevolgd. Je kunt dus met veel vragen bij ons terecht.

Doe een aanvraag

Voor ‘Leer duiken Bonaire’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reisduur dagen Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt