Midas Resort

Midas resort kent een familiere sfeer. De natuur staat bij Midas hoog in het vaandel. p het terrein van Midas Resort tref je vele vogelsoorten en dankzij de ligging vlakbij een rivier worden diverse wilde dieren aangetrokken. Op het terrein staan verschillende vrijstaande cottages, cabanas en suites die omsloten worden door de tropische planten en prachtige bomen.

San Ignacio

Het San Ignacio Hotel is een comfortabel hotel op loopafstand van het centrum van San Ignacio en de Cahal Pech maya ruïne gelegen. Vanuit een van de 24 kamers kijk je uit op het regenwoud en haar tropische dieren. Bij San Ignacio geniet je van een ontspannen en onbezorgd verblijf terwijl het avontuur van Belize in de nabije omgeving op je wacht.

Queen’s Garden

Queens Gardens Saba

De naam van dit luxe resort refereert enerzijds aan de bijnaam van Saba ‘The Unspoiled Queen’ en anderzijds aan de werkelijk fantastisch mooie tropische tuin waarin het resort ligt. In de tuin staan onder meer mango- en bananenbomen van meer dan 100 jaar oud!

Bon Bini Seaside Resort

Het naast de Caribische zee gelegen Bon Bini Seaside Resort is rustig, sfeervol en toegankelijk voor iedereen. Omringd door tropische palmen, veel ruimte, rust en een prachtig uitzicht kun je met het hele gezin, familie of vrienden zorgeloos genieten op het resort. Het resort beschikt over 18 ruime 1-slaapkamer bungalows en 10 grote 2-slaapkamerbungalows met ieder een moderne en sfeervolle inrichting.