Bonaire-duiken
Duikreizen
Caribische Onderwater wereld
Walvishaai-duiken-belize
Duikreizen Belize
Rondreis natuur en duiken
Belize is een land met vele mogelijkheden. Maak een rondreis. Bezoek de historische maya cultuur, duik in de blue hole en ga hiken door het regenwoud.

Duikreizen Caribbean

Duikreis naar het Caribisch gebied? Een uitstekende keuze! De Caribbean is namelijk een gebied vol met pareltjes van duikspots. De Caribische zee is altijd heerlijk warm. Het zicht is eigenlijk altijd goed. En de zee zit vol met kleurrijke tropische vissen, barracuda’s, schildpadden, dolfijnen, stingray’s, etc. Op de duikscholen tref je meestal een ongedwongen ontspannen sfeer zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit.

Reizen

Alle reizen in het aanbod van BON travel zijn voorbeeldreizen. Onderstaande reizen dienen dan ook puur ter inspiratie. Reisduur verlengen? Ander Reisgezelschap? Ander eiland combineren? Vraag het onze reisexperts.

Bonaire is het ideale Caribische eiland om met je duikvereniging heen te gaan. BON travel geeft graag advies en organiseert jullie duikreis naar Bonaire.

Met de duikclub naar Bonaire

Bonaire is het ideale Caribische eiland om met je duikvereniging naar toe te gaan. Het is een klein eiland met een laidback sfeer waar je elkaar niet snel uit het oog verliest. Dankzij de vele kantduiken en uitstekende faciliteiten geniet je hier als duikvereniging van alle vrijheid om te duiken. BON travel helpt je graag bij het organiseren, adviseren en vinden van een geschikte duikreis. Daarbij houdt BON travel ook rekening met niet-duikende partners.
9 daagse reis
€ 1.069

Duikreis Ambergris Caye

Belize trekt duikers vanuit de hele wereld aan vanwege de spectaculaire duikstekken en de Ambergris Caye is het perfecte startpunt voor duikers. Van het verkennen van Jacques Cousteau’s wereldbekende Blue Hole tot de prachtige onderwaterwonderen van Turneffe Atoll of bijvoorbeeld de ongelofelijke schoonheid van Hol Chan Marine Reserve. als duiker zul je onderwater geen moment vervelen.
13 daagse reis
€ 2.925

Combinatiereis duiken op twee parels

Een combinatiereis naar twee bijzondere duikeilanden Saba en St. Eustatius. Deze twee bovenwindse eilanden bieden prachtige duiken. Nog echt onaangetast natuurschoon onderwater met veel kansen op schildpadden, ray’s en zelfs hammerheads.
16 daagse reis
€ 3.199
Duiken op Curaçao betekent duiken op de 2e kantduiklocatie ter wereld en in het Caribische gebied. Compleet met lucht

Complete duikreis Curaçao

Duiken op Curaçao betekent duiken op de 2e kantduiklocatie ter wereld. Curaçao is uitgeroepen tot de op twee na beste kantduiklocatie ter wereld en tot de tweede in het Caribische gebied!
9 daagse reis
€ 1.639

Leer duiken op Bonaire

Zou je graag willen leren duiken? Dan is Diver’s Paradise Bonaire de perfecte plek om een duikcursus te volgen. Binnen deze vakantie naar Bonaire behaal je een Open Water 1 duikbrevet volgens de internationaal bekende Padi certificering. Hierna kun je overal ter wereld duiken.
9 daagse reis
€ 1.363

Accommodaties

Een kijkje in onze schatkist...

Lagun Blou Curaçao
Appartement
Zeezicht

Lagun Blou Resort

Orange Bay Hotel St. Eustatius
Boutique Hotel
Kleinschalig

Orange Bay Hotel

Statia Lodge St. Eustatius
Cottage
Zeezicht

Statia Lodge

Juliana's Saba
Resort
Kleinschalig

Juliana's Hotel

Scuba Lodge Boutique Hotel & Ocean Suites
Boutique Hotel
Kleinschalig

Scuba Lodge Boutique Hotel & Ocean Suites

All West Apartments Curaçao
Resort
Duiken

All West Apartments

Sun Reef Curaçao
Resort
Kleinschalig

Sun Reef Village

Waterside Apartments Curaçao
Appartement
Zeezicht

Waterside Apartments

Hillside
Appartement
kindvriendelijk|Kleinschalig|Levendig

Hillside Apartments

Buddy Dive Resort Bonaire
Resort
Duiken

Buddy Dive Resort

Belmar Ocean Front Apartments
Appartement
Luxury

Belmar Ocean Front Apartments

Vraag een offerte aan of laat je adviseren..

Jouw Caribische droomreis start hier!

Bon travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het Caribisch gebied. Dus laat je fantasie de vrije loop en vertel ons wat je wensen zijn dan gaan wij voor je aan de slag

Of laat ons je bellen....

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Extra opmerking

  Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

  Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

  Contact formulier / offerte aanvraag

  Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

  Bel BON Travel

  Neem op werkdagen tussen 10h en 16h telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)55 205 2002

  Lees verder

  De nachtduik van mijn leven op St. Eustatius!

  Tijdens de Beyond trip hebben we St. Eustatius aangedaan. Op uitnodiging van Marieke, Mike, Ingrid en Menno, van Duikschool Scubaqua hebben we de duikspullen aangedaan en drie duiken gemaakt in het MarinePark van Statia. We waren bijzonder en aangenaam verrast.

  Duiken met een walvishaai, wanneer kan het?

  Wil je duiken en de vriendelijke reus, de walvishaai ontmoeten, dan kan dit in duikwalhalla Belize. Elk jaar in de maanden maart, april, mei en juni komt de walvishaai naar het gebied rondom het Placencia Reef, rondom volle maan is Spawning, kortom voedsel in overvloed, waar de walvishaai van komt genieten.

  10 redenen waarom Bonaire de ideale bestemming voor jouw duikvereniging is.

  1. Bonaire is Diver's Paradise. De slogan staat zelfs op het kenteken van de auto's op Bonaire. Bonaire ademt "duiken". De hele westkust van noord naar zuid ligt bezaaid met duikspots. Bijna alle accommodaties hebben spoelbakken. Er zijn meerdere top duikscholen op het eiland. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dat zal blijken uit de rest van de 9 redenen.

  Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

  Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)