Strandvakantie?
Ga naar…

aruba-beach

Aruba

Van alle Nederlandse Caribbean heeft Aruba de mooiste stranden. En zelfs op de wereldranglijsten staan de stranden van Aruba in de hoogste regionen. De stranden zijn breed, parelwit, poederzacht en steken prachtig af tegen de azuurblauwe zee.

Curacao-beach

Curaçao

Curaçao heeft veel idyllische rustige baaitjes waar je heerlijk kunt gaan snorkelen en zonnen. Maar er zijn ook bruisende levendige stranden zoals Mambo Beach of Jan Thiel. Hier vind je een ruim aanbod aan restaurants, loungeclubs en cocktailbars.

anguilla-strand

Anguilla

Op Anguilla vind je ’s werelds mooiste stranden. Het vrolijke ‘Yeah Man’ klinkt hier regelmatig. De stranden zijn hier heerlijk rustig en je hebt veel keus. Het eiland vormt een aangename mix van mondaine sfeer met een caribisch relaxt sausje.

sxm-strand

St. Maarten

Op St. Maarten heb je keuze uit maar liefst 37 parelwitte stranden. Of je nou naar een intiem romantisch strand wilt, in een hippe strandtent wilt loungen of een strand met veel watersport zoekt, het is er allemaal.

Top strandvakanties

Het Caribisch gebied is de uitgelezen plek voor een ultieme strandvakantie. De bovenstaande eilanden zijn prachtige bestemmingen voor een strandvakantie. Hieronder zie je een verschillende accommodaties / resorts voor deze verschillende eilanden waar je heerlijk direct aan het strand zult verblijven. Daarbij bieden we ook een aantal combinatiereizen langs de schitterende strand bestemmingen. Zit jouw droomreis er nog niet tussen? Neem contact op met BON travel. We zijn de caribbean specialist dus kunnen je goed adviseren.